Belediye Kent Orkestrası Çalış'ta

Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, 5 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında sürecek 'Yıldızlar Altında' müzik gecesi, Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası'nın Çalış'ta düzenlediği konser ile devam etti

  • 928
Belediye Kent Orkestrası Çalış'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış sahil bandında bando ekibinin gösterisine yoğun katılım oldu. Fethiye halkı ve turistler, bandonun hareketli müzikleriyle sık sık oynadı. Kültür Sosyal İşler Müdürü Halime Ok, “5 Ağustos – 30 Eylül arasında Fethiye’nin birçok noktasında halkımızla buluşacağız. ‘Yıldızlar altında’ müzik şölenimizde Fethiye’mizin sanatçılarıyla vatandaşlarımız bir araya gelecek. Bugün Çalış’ta Fethiye’mize tatile gelen misafirlerimiz oldukça eğlendiğini gördük. Özellikle turizmcilerimiz bu tür etkinliklerden çok memnun olduklarını bizlere ifade ediyorlar. Halkımızın yoğun olarak vakit geçirdiği noktalarda, ayaklarına müziği götürüyoruz. 30 Eylül tarihine kadar Fethiye’mizin birçok noktasında sanatçılarımız halkımızla buluşacak” diye konuştu.

 

Etkinlikler 19 Ağustos’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Kent Orkestrası, 21 Ağustos’ta Şehit Fethi Bey Parkı’nda Aysun Karasaçlı konseriyle devam edecek. 30 Eylül’e kadar sürecek olan ‘yıldızlar altında’ müzik şöleni, Fethiye’nin birçok noktasında olacak.

 

Bakmadan Geçme