BELEDİYE FEN LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Fethiye Belediye Fen Lisesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

  • 2493
BELEDİYE FEN LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

12. sınıflardan 76 öğrenci mezuniyet sevinci yaşarken, okul 1. Esma Buse Acar ''Öğretmen ve okulumuzdan ayrılmanın üzüntüsüyle buruk bir mezuniyet sevinci yaşıyoruz. Okulumuzu ve öğretmenlerimizi devamlı hatırlayacağız'' ifadelerini kullandı. FRT Televizyonunun canlı olarak ekranlara getirdiği Belediye Fen Lisesi mezuniyet gecesi etkinliği televizyon ekranından da ilgi ile izlendi.

Fethiye Belediye Fen Lisesi 12. sınıflar mezuniyet balosu yoğun ilgi gördü. Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler, etkinlik sonunda havaya kep atarak Fen Lisesini bitirmenin coşkusunu yaşadılar. Belediye Fen Lisesi bahçesinde yapılan mezuniyet balosuna veliler büyük ilgi gösterdi. FRT Televizyonu öğrencilerin sevinç tablosunu canlı olarak ekranlara getirdi. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından öğrenciler, müzik eşliğinde kırmızı halıda yürüyüp sahneye çıktılar. 12/A-B-C Sınıflarından 76 öğrencinin mezuniyet coşkusu yaşadığı gecede, kavalyeleri ile kırmızı halıda yürüyen öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Öğrencilerin kendilerinin çektiği videolar veliler ve davetliler tarafından ilgi ile izlenirken, gecede yapılan sürpriz de geçtiğimiz yıllarda mezun olan ve Türkiye'nin dört bir yanında üniversitelerde okuyan Fethiye Belediye Fen Liselilerin görüntülü mesajları büyük alkış aldı. Yaş kütüğüne okul 1. Esma Buse Acar'ın ismi yazılırken, okul 1. Acar'a Okul Müdürü Ramazan Sertkaya tarafından altın hediye edildi. Okul 1. Esma Buse Acar, Belediye Fen lisesinden ayrılırken, öğretmen ve arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını ancak hiç bir zaman okulunu ve arkadaşlarını unutmayacağını söyledi.
Belediye Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Aykul, öğrencilere üniversite sınavında başarılar diledi.
Okul Müdürü Ramazan Sertkaya ise öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek; öğrencilerinin mutlaka Fethiye Belediye Fen lisesinden aldıkları bilgilerle istedikleri fakültelere girebileceklerini umduğunu söyledi ve öğrencilere başarılar diledi. Gecede 12. sınıflar bayrak ve flamaları 11. sınıflara teslim ettikten sonra öğrencilerin diplomaları Okul Müdür Yardımcıları ve öğretmenleri tarafından alkışlar arasında bir bir sunuldu. Daha sonra müzik eşliğinde öğrenciler havaya keplerini bırakırken, canlı müzik eşliğinde öğrenciler geç saatlere kadar eğlenip coştular.

 

Bakmadan Geçme