Belediye başkanları halkın içinde

İstişare toplantısı için Fethiye'de bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Datça Belediye Başkanı Abdullah Gürsel Uçar Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte Fethiye esnaf ziyaretlerinde bulunup, vatandaşlar ile sohbet ettiler.

  • 2997
Belediye başkanları halkın içinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretlerin ardından Belediye Başkanları; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı da makamında ziyaret etti. Başkan Karaca, “Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın katılımı ile yeni mevzuatlar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Daha sonra belediye başkanlarımız ile birlikte esnaflarımızı ve halkımızı selamladık. Sorunlarını dinledik. Adaylık ve belediye başkanı seçildiğimde iki uyumlu belediyenin bölgede sinerji oluşturacağını ve yapılacak güzel hizmetlerin öncüsü olacağını ifade etmiştim. 8 aylık dönemde büyükşehir belediyesinin de destekleri ile Fethiye’de güzel işlere imza atılıyor. Gelecek adına kendi imkanlarımız ile bölgeye güzel hizmetler sunmak için gayret harcıyoruz. Büyükşehir ve 6 ilçe belediye başkanı olarak halkımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 
KAPTANIMIZ ROTAYI İYİ ÇİZİYOR
Datça Belediye Başkanı Abdullah Gürsel Uçar, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek adına bir araya geliyoruz ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Toplantılar çok verimli geçiyor.Bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Diğer bölgede yapılan çalışmaları görüp, karşılaştırma fırsatımız oluyor. Kaptanımız rotayı iyi çiziyor. İnsanlara verebileceğimiz en büyük değer sevgi, saygı ve hoşgörü. Bu çerçeve içerisinde Muğla’mız daha güzel olacak” şeklinde konuştu. 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş açıklamasında, “31 Mart seçimlerinin ardından CHP’li belediyeler olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün başkanlığında her ay bir ilçede toplanıyoruz. İlk toplantımızı Datça’da yaptık, ikinci toplantı için de Fethiye’deyiz. Fethiye Belediyesi’ni ilk defa ziyaret etmek nasip oldu. Bu toplantılara ailelerimiz ile birlikte geliyoruz. Şu anda onlarda bir gezi yapıyor tanışıyor ve kaynaşıyorlar. Bütün ilçeler büyükşehir belediyesine bağlı, ana hizmetler orada… Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak neler yapmışız, projelerimiz neler, halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bir sonraki toplantıda bir önceki toplantının değerlendirmelerini yapıyoruz. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik” dedi. 
HALKIN İÇİNDEYİZ
Her zaman halkın içinde olduklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Fethiye çok güzel bir yer ve bizi misafir ettiği için Başkanımız Alim Karaca’ya teşekkür ediyorum. Böyle bir toplantıya öncülük ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İşbirliği koordinasyon toplantılarımızda istişarelerde bulunuyoruz. O bölgede gördüğümüz güzel uygulamaları projelendirebiliyoruz. Burada tecrübeli büyüklerimiz var, bizim arayı kapatmak için daha çok çalışmamız lazım. Bu toplantıları çok önemsiyorum. Muğla bütün ilçeleri ile bir bütün. Fethiye’de vatandaşlar mutluydu. Alim başkanı görünce herkesin yüzü gülüyor. Sosyal demokrat belediyecilik böyle biz her zaman halkın arasındayız. Dertleri ile dertleniyoruz, sıkıntılarını dinliyoruz ve mutluluklarını paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
FETHİYE’DE İNSANLAR MUTLU 
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Alim başkanı tebrik ediyorum. Uzan bir zamandan sonra Fethiye’yi partimize kazandırdı. Akrabalık bağlarım olduğu için Fethiye’ye önceki yıllarda geliyordum. Fakat bu gelişimde Fethiye’yi çok farklı gördüm. Çok daha güzel, insanlar çok daha mutlu ve huzurlu… Burada en büyük pay takım kaptanımız Büyükşehir Belediye Başkanımıza ait. Marmaris’te merkezi bölgede bir otoparkın yanı sıra kültür ve sanat merkezi projemiz var. Bu dönemde onları hayata geçireceğiz” diye konuştu. 
SEVGİ, HOŞ GÖRÜ VE GÜLER YÜZLE HİZMET
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “6 ilçe belediye başkanımız ile bir toplantı yaptık. Milas Belediye Başkanımız acil bir işi olduğu için ayrılmak durumunda kaldı. Muğla nüfusunun yüzde 72’si bu belediye başkanlarımız tarafından yönetiliyor. Bu toplantıda hepimizin ortak amacı halkımızın hayatlarını kolaylaştırmak için fikirlerimizi paylaşmak. Birbirimizin tecrübelerinden ve bakış açılarından faydalanıyoruz. Esnaflarımızı ziyaret edip, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Herkes güleryüzle ve mutlulukla bizi karşıladılar. Sevgi, hoş görü ve güler yüzle hizmet felsefesi ile yürüyoruz. 13 ilçemizin sorunlarını önem sırasına göre değerlendirip; hizmetlerimize devam edeceğiz. Tüm ilçe belediye başkanları ile de bir araya geliyoruz, yemek yiyoruz. Belediye başkanı hangi partiden seçilirse seçilsin, dostluk içerisinde bulunduğumuz bölgelere hizmet etme gayesindeyiz” dedi. 
İÇME SUYU İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR
Dr. Gürün, “Ölüdeniz kanalizasyon ihalesi yapıldı. Dünya Bankası ve İller Bankası’ndan kredi alabilmemiz için ihalenin onay yazısının gelmesi gerekiyor. En geç 15-20 gün içerisinde onun onayı gelecek. Fethiye’deki arıtma tesisimiz yeterli. Atık suyun emisyon değerlerinde herhangi olumsuz bir şey yok.Seydikemer Eşen Atık Su Arıtma Tesisi hizmete açıldı.Ovacık ve Fethiye’de arıtmaya bağlanmayan yerler ile kapasite artacak. Onun için ilaveler ile 20 yıl yetecek bir kapasiteye ulaştıracağız. Fethiye’de kanalizasyona bağlanmayan yer kalmayacak. Kanalizasyon ve arıtma ile ilgili Bodrum’da da önemli çalışmalar yapacağız. Oradaki birçok sıkıntılı noktayı çözdük. Marmaris ve Milas’ta da bu yönde projelerimiz var. Büyükşehir belediyesinin ana hizmet alanlarından olan kanalizasyon, arıtma ve içme suyu ile ilgili özellikle içme suyu için çok önemli çalışmalarımız var. Gelecekte su ile ilgili önemli problemler var. Bizim uzun süreli su kaynaklarını temin edip, onları rezerv olarak elimizde tutmamız lazım. Planlarımız bu yönde” dedi. 

Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde
Belediye başkanları halkın içinde

Bakmadan Geçme