Bebeklere Özel Spa Merkezi

Fethiye'de ses getirecek bir girişimcilik örneği sergilendi. Artık bebeklerinde spa merkezi var.

  • 6969
Bebeklere Özel Spa Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç girişimciler Tayfun Furkan Ulu ve İrem Uysal tarafından Fethiye Devlet Hastanesi karşısında açılan Karya Baby Spa & floating merkezi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir’in katılımıyla yapılan bir törenle açıldı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, ''Tayfun Furkan Ulu ve İrem Uysal kardeşlerimiz güzel bir girişimcilik örneği gösterdi. Fethiye’mizde böyle bir işyerinin açılması aileler için çok önemli.”dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise “geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmesi açısından eğitimleri çok önemli. Fethiye’de açılan Babyspa ile doğumdan itibaren eğitim başlamış olacak. Gelişen dünyada insanımızın ne kadar eğitimli olması gerektiği ortada. Girişimci kardeşlerimiz tebrik ediyorum. Fethiye’de bu anlamda hizmet sektörüne farklı bir bakış açısı getirdiklerini görüyoruz. Yerel yönetim olarak bizlerde halkımız için verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesinin yanı sıra, halkın hayatını kolaylaştırıcı projelerimizi uygulamaya koyacağız.”dedi. 
Yeni açılan Baby Spa merkezinde; Bebeğin beden duruşunun, kas ve kemik gelişiminin birçok yönden desteklenmesi sağlanacak. Bebek masajı ve suda dans uygulamaları, bebeğin sağlıklı büyümesi, gelişmesi, kan dolaşımının hızlanması,, kas ve iskelet sisteminin gelişmesi, bağırsaklardaki biriken gazın çıkarılması gibi pek çok fizyolojik yararların yanı sıra, bebeğin çevresiyle iletişimini de güçlendirir. Suda dans ile bebeklerin denge ve koordinasyonu sağlanıyor. Sinir sistemini rahatlatıyor. Psikolojik ve sosyal gelişimini bağımsızlığını ve özgüvenini destekliyor. Özellikle 4-14 ay arasındaki dönemde sindirim problemleri, diş çıkarma, ateşlenme, uykusuzluk, aşırı aktiflik veya pasiflik durumlarına uygulanan masaj teknikleri ile kolayca aşabilmesi sağlanıyor. Ayrıca dil gelişimi, saygı duyulduğunu hissetmek, ebeveyn ile erken bağ kurma, zihin ve beden farkındalığı gibi daha birçok sorun ortadan kalkıyor. Yeni merkezin girişimcilerinden Ebe ve Yoga eğitmeni İrem Uysal merkezlerinde Anne ve Baba aile eğitimi, hamilelik öncesi ve sonrası danışmanlık ve yoga eğitimleri verildiğini kaydetti.  

Bebeklere Özel Spa Merkezi
Bebeklere Özel Spa Merkezi
Bebeklere Özel Spa Merkezi
Bebeklere Özel Spa Merkezi
Bebeklere Özel Spa Merkezi
Bebeklere Özel Spa Merkezi

Bakmadan Geçme