Bayramlık Şeker Almadınız mı ? işte Fethiye'deki fiyatlar

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayramlık şeker, çikolata ve lokumlar raflarda yerini aldı.

  • 1201
Bayramlık Şeker Almadınız mı ? işte Fethiye'deki fiyatlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayramlık şeker, çikolata ve lokumlar raflarda yerini aldı. marketlerden alışveriş yapan vatandaşlar bayramlık şeker, çikolata ve lokumlarını alıp bayramı beklemeye başladı. Mendoz Market Mağaza Müdürü Enes Tuna, bayramlık şeker ve lokum fiyatlarının hemen hemen geçen yılki fiyatlarla yakın olduğunu, çok az bir fiyat artışı olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı nedeni ile marketlerde ve Salı pazarındaki tezgahlarda şeker ve lokum çeşitleri yerlerini aldı. Salı pazarından bayramlık alışverişi yapan vatandaşlar kilosu 6 ile 15 TL arasında şeker ve lokum satın alırken, tezgah sahipleri alışverişlerden memnun olduklarını söylediler.

''ÖZEL LOKUM ÜRETİLİYOR''

Marketlerde de şeker, çikolata ve lokumlar yerini aldı. Mendoz Market özel ve oldukça taze lokum üretimine geçti. Bayrama özel değişik çeşitlerde lokum üretimi hızla devam ederken, lokum fiyatlarının kilosu 7 ile 12 TL arasında satıldığı bildirildi. Çikolata fiyatları 16 ile 25 TL arasında satılırken, kaliteli şekerlerin fiyatı da 6 ile 16 TL arasında değişiyor.
Mendoz Market Mağaza Müdürü Enes Tuna da bayram alışveriş hareketinin arttığını belirtip; fiyatların geçen yıllara göre çok az farklılık gösterdiğini söyledi. Tuna; ''Geçen yıla oranla fiyatlarda çok az artma var. Çikolata 16-25 TL, kaliteli şekerlerimiz 6-16 TL, lokum fiyatlarımız da 7-12 TL'den başlıyor'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme