BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ ÖLÜDENİZ SAKİNDİ

Dünyanın en gözde turizm merkezleri arasında bulunan Ölüdeniz, Kurban Bayramı'nın birinci gününü sakin geçirdi. Gözle görülür bir yoğunluğun yaşamadığı Ölüdeniz'de turizmciler ikinci günden itibaren yoğunluk bekliyor.

  • 780
BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ ÖLÜDENİZ SAKİNDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı tatilinde Ölüdeniz’e gelen vatandaşlar, Kumburnu Tabiat Parkı’nda ve Belceğiz Plajı’nda denize girip güneşlendiler. Bayramın ilk günü sabah saatlerinde tatilciler, Kumburnu Tabiat Parkı giriş kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Su Sporları Yetkilisi Umut Araz, “Kurban Bayramı’nın ilk günü vatandaşlarımız hem bayramlaşma hem de kurban kesme telaşı ile tatile çıkamadılar. İkinci günden itibaren hafta sonuna kadar bir yoğunluk olmasını bekliyoruz” dedi.

 

Ölüdeniz’de bulunan diğer turizmciler, “Bayramın ilk günü Ölüdeniz’de sakin geçiyor. Beklentimizi ikinci günden sonra yoğunluğun artması” diye konuştular. Ölüdeniz’e gelen misafirler yavaş yavaş otelleri doldururken, adrenalin tutkunu gençler su sporlarını tercih ettiler. Tatil için Ölüdeniz’e gelen Eliz Sığ, Ege Sığ ve Elif Elmas; matrix yaparak heyecan dolu anlar yaşadılar. Daha sonra düşüncelerini aktaran Eliz Sığ ve Elif Elmas, “İlk defa bu su sporunu yaptık. Muhteşem Ölüdeniz doğasında adrenalin dolu anlar yaşadık” ifadelerini kullandılar. Babadağ’dan paraşütle tandem (ikili) atlayanlar ise yamaç paraşütü yapmanın keyfini çıkardılar.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme