Başsavcı Eker'e veda yemeği

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Fethiye adliyesi personeli ile veda yemeğinde buluştu. 

  • 2953
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başsavcı Eker'e veda yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’ye hayran kaldığını ve görev sürecinde Fethiye’ye hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, “Fethiye’nin insanları mert ve vatansever insanlar. Biz bu süreçte buraya hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk” dedi.

FETHİYE’NİN İNSANLARI MERT VE VATANSEVER
Geçtiğimiz günlerde Aydın İline tayini çıkan Başsavcı Eker, “Ben Fethiye’ye gelmeden önce, Fethiye’yi hiç görmemiştim. Görev icabı geldim. Ve Fethiye’ye geldikten sonra gördüm ki yalnız coğrafyasıyla, doğal güzellikleri ile değil insan olarak da Fethiye çok güzel. Türkiye’nin en nadide şehirlerinden bir tanesi. Yörük kültürünün olması ve bunun yaşatılıyor olması da beni ayrıca mutlu etti. Fethiye’nin insanları mert ve vatansever insanlar. Biz bu süreçte buraya hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk. 4 yıllık bir süreç sonunda Aydın’a tayinimiz çıktı. İnşallah orada da güzel bir görev dönemimiz olur” şeklinde konuştu. 

ADALET GÖĞÜN DİREĞİDİR
Fethiye’deki görevi boyunca adaletli bir şekilde davranmaya çalıştığını vurgulayan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, “Yusuf Has Hacibin Kutadgu Biliginde bir söz var ben onu hep ilke edinmişimdir. Adalet göğün direğidir. Yıkılırsa gökyüzü yerinde duramaz der, bizde görev yaparken bu ilkeden hareketle görevimizi icra etmeye çalıştık. Aynı zamanda adaletli davranmaya çalışırken adaletli olmaya da gayret ettik. Bu süreç içerisinde Fethiye halkı hep bizim yanımızda oldu. Biz suçlularla mücadele ederken aynı zamanda diğer kurum amirleri kaymakamımız başta olmak üzere bize hep yardımcı oldu. Hiç bir zaman Fethiye’yi unutmayacağız. Biz artık fahri Fethiyeliyiz. Hemşeri sayılırız artık. Bölgeye yakın bir ile gidiyoruz. Bundan sonrada inşallah temaslarımız devam edecek. Arkadaşlarımız var gelip gideceğiz” ifadelerini kullandı. 

HAKKIMI HELAL EDİYORUM
Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, “Fethiye çok güzel bir şehir. Ben her zaman Fethiyeliler hayata üç sıfır önde başlıyor diyorum. Fakat 4 yıllık süreç sonunda gördüm ki aslında beş sıfır önde başlıyorlar. Bu manada bu güzel coğrafyanın kıymetini bilsinler. Fethiye halkı çok değerli insanlar. Fethiye’nin tanıtım noktasında bir eksikliğini gördüm. Özellikle bu kadar doğal güzellikleri olan bir şehrin bazı yönleri ile tanıtım noktasında yalnız Türkiye’ye değil dünyaya da daha fazla tanıtımı gerekiyor. Ben Fethiye halkına hakkımı helal ediyorum. İnşallah Fethiye halkı da bana hakkını helal eder” dedi. 
 

Başsavcı Eker'e veda yemeği
Başsavcı Eker'e veda yemeği
Başsavcı Eker'e veda yemeği
Başsavcı Eker'e veda yemeği
Başsavcı Eker'e veda yemeği

Bakmadan Geçme