Basketbol U16 Kızlar ve Voleybol Genç Kızlarda şampiyon belli oldu

Muğla Atatürk Spor Salonunda Basketbol U16 Final maçı, Menteşe Spor Salonunda ise Genç Kızlar Voleybol Final maçı oynandı.

  • 957
Basketbol U16 Kızlar ve Voleybol Genç Kızlarda şampiyon belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen İl Voleybol Genç Kızlar ve İl Basketbol U16 Ligleri sona erdi. 
Muğla Atatürk Spor Salonunda oynanan Basketbol U16 Kızlar Final maçında Datça Belediye Spor Kulübü, Bodrum ESA Spor Kulübünü 83-34 mağlup ederek şampiyon oldu. Menteşe Spor Salonunda oynanan Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları Final maçında ise Marmaris Belediye Spor Kulübü, Bodrum Doğuş Spor Kulübünü 3-0 yenerek şampiyon oldu.HaberHafta sonları oynanan İl Voleybol ve İl Basketbol maçlarını yakından takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Dostluk çerçevesinde oynanan güzel iki final maçı izledik. Kendi Kategorilerindeki Ligleri Şampiyon olarak tamamlayan Datça Belediye Spor Kulübünü ve Marmaris Belediye Spor Kulübünü tebrik ediyor, Bölge Şampiyonalarında başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.
BASKETBOL U16 KIZLARDA ŞAMPİYON DATÇA BELEDİYE SPOR KULÜBÜ
11 Aralık 2021 tarihinde başlayan U16 Basketbol Kızlar Müsabakaları, Muğla Atatürk Spor Salonunda oynanan Final maçıyla sona erdi. Datça Belediye Spor Kulübü, Bodrum ESA Spor Kulübünü 83-34 mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.HaberMüsabakalar sonucunda dereceye giren takımların Ödüllerini, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve Basketbol Muğla İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu takdim etti.
4 takımın katıldığı Ligi Şampiyon olarak bitiren Datça Belediye Spor Kulübü Muğla'yı bölge Şampiyonasında temsil edecek.
Sonuçlar:
1- Datça Belediye Spor Kulübü
2- Bodrum ESA Spor Kulübü
3- Bodrum Yarımada Spor Kulübü
VOLEYVOL GENÇ KIZLARDA ŞAMPİYON MARMARİS BELEDİYE SPOR KULÜBÜ
13 Kasım 2021 tarihinde başlayan Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları Menteşe Spor Salonunda oynanan Final maçıyla sona erdi. Final maçında Marmaris Belediye Spor Kulübü, Bodrum Doğuş Spor Kulübünü 3-0 yendi ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Final maçı sonrası dereceye giren takımlara madalyaları, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı tarafından takdim edildi.
10 Takımın katıldığı Ligi Şampiyon olarak bitiren Marmaris Belediye Spor Kulübü Bölge Şampiyonasında Muğla'yı temsil edecek.
Sonuçlar:
1- Marmaris Belediye Spor Kulübü
2- Bodrum Doğuş Spor Kulübü
3- Milas Belediye Spor Kulübü

 


 

Bakmadan Geçme