Başkanlar kurulu toplantısı değerlendirildi

Türkiye Sakatlar Derneği Muğla, Bodrum ve Milas temsilcilikleri Fethiye Şubesi ev sahipliğinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Gerçekleşen etkinlikte geçtiğimiz haftalarda Antalya'da yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısı da değerlendirildi.

  • 1012
Başkanlar kurulu toplantısı değerlendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi’nde gerçekleşen organizasyonda 2019 yılı faaliyetleri ve 2020’de hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. TSD Bodrum Temsilcisi Esma Ezenel, Milas Temsilcisi Yahya Koyun, Muğla Temsilcisi Elif Şenol ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı toplantı sohbet havasında geçerken; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama programı da konuşuldu. 

Konu hakkında açıklama yapan TSD Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Muğla’da belediyelerimiz ve STK’lar ile uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Amacımız engellerin kaldırılması ve engellilerin hayatını daha da kolaylaştırabilmek. Temsilcilerimiz ile 2019 yılı çalışmalarımızı ve Antalya’da yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Öte yandan 2020’de hayata geçirilmesini planladığımız projeler ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama programını da konuştuk” dedi. 

Bakmadan Geçme