Başkan Tokat personeliyle bayramlaştı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kurban Bayramı öncesi ilk olarak personeliyle bayramlaştı.

  • 454
Başkan Tokat personeliyle bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Tokat, bayramların dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı özel günler olduğunu ifade ederek, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Hayırlı, sağlıklı ve güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.”dedi. Başkan Tokat ayrıca Kurban bayramı öncesi tüm çalışanların maaşlarının yatırıldığını da belirtti.

İlk olarak Başkan yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu ile beraber  ana hizmet binasında çalışan personel ile bir araya gelen Başkan Tokat ; “Bayramınızı kutlamak için sizlerle bir araya geldik. Bayrama personelimizin en iyi şartlarda girebilmesi için var gücümüzle çabaladık. Tabi ki önemli bir gün herkesin  çocuğuna, ailesine ve yakınlarına yükümlülükleri var. Bunları yerine getirebilme adına  gerçekten önemli hassasiyet gösterdik. Bayram öncesinde personelimiz maaşlarını alarak bayrama giriyor.

 Bayramların dini olduğu kadar sosyal ve manevi yönü var.Gönül istiyor ki bayramların taşıdığı ruhu tüm insanlar hayatları boyunca yaşayıp uygulayabilsinler. Bayramların İçinde dostluk, huzur,hoşgörü, küskünlerin barışması, paylaşma ve dayanışma var.Bu haliyle bayramlar bir toplumun ihtiyaç hissettiği önemli değerleri yaşamak ve  yaşatmak konusunda önemli fırsatlardan bir tanesi.Bayramı bayram ruhuyla yaşamanızı,hayatınızın da tüm yönleriyle bayram ruhuyla donanmış olmasını temenni ediyorum.Bu duygularla başkan yardımcılarımla bayramınızı kutluyor, sizlere sağlık ve mutluluk diliyorum”dedi.

Başkan Tokat ve başkan yardımcıları daha sonra  Ek Hizmet Binası,Çevre Temizlik,Bayındırlık ve Labranda su çalışanlarıyla bir araya gelerek personelin bayramını kutladı.

 

Bakmadan Geçme