Başkan Tokat DSİ yetkilileri ile görüştü

İlçede uzunca bir süredir DSİ tarafından yapılan kazı çalışmalarından dolayı vatandaşlar ulaşımda aksaklık yaşıyordu. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün hem DSİ yetkilileri ile hem de yüklenici firma yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

  • 455
Başkan Tokat DSİ yetkilileri ile görüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DSİ tarafından yapımı devam eden çalışmalardan dolayı Milaslı yurttaşlar son dönemlerde oldukça sıkıntılı bir süreç geçiriyordu. Çalışma yapılan bölgelerde gerekli onarım ve tamirat çalışmalarının yapılmamasından dolayı kent genelinde trafikte bir yoğunluk oluşuyor ve vatandaşlar mağdur oluyordu. Sorunların çözümü noktasında hem sosyal medya hesaplarından hem de basına verdiği bilgilendirmelerle bu sorunun çözümü noktasında irade gösteren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün DSİ yetkilileri ve yüklenici firma yetkilileri ile Milas İçme Suyu Hattı Yapımı ve DSİ’nin Milas’ta yaptığı çalışmalarla ilgili bugün bir görüşme gerçekleştirdi. 
“Sorunların Çözümü Noktasında Önemli Bir Görüşme”
Gerçekleştirilen görüşmede, DSİ Aydın Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İskender, DSİ Muğla 213 Şube Müdürü Cem Çoban, yüklenici firma olan Art Çevre Şirketi’nden Murat Manioğlu ve firma yetkilileri yer alırken, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe ve Milas Belediye Fen İşleri Müdürü Okan Koban da hazır bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, yapılan toplantının Milas’ın önemli sorunlarının çözümü noktasında verimli görüşme olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın  mağdur olmaması adına sorumluluk almaya hazırız.” dedi.
“Yol Bakım ve Onarımları DSİ Tarafından Yapılacak”
Başkan Tokat, “Milaslı yurttaşlarımız uzunca bir süredir bizlere kent genelinde bozuk olan yollarla ilgili şikayetlerini iletiyordu. Bizler de hem yaptığımız canlı yayınlarla hem de basına verdiğimiz demeçlerle ilgili yurttaşlarımızı bilgilendiriyor ve bu aksaklıkların bizlerle ilgili olmadığını aktarıyorduk. Bugün bu sorunların çözümü noktasında DSİ Aydın Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İskender, DSİ Muğla 213 Şube Müdürü Cem Çoban, yüklenici firma olan Art Çevre Şirketi’nden Murat Manioğlu ve firma yetkilileri ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. DSİ, kazdığı alanların tamiratını ve tekniğine uygun yapılmayan parke döşemelerini tekrar elden geçirerek gerekli onarımı yapacak. 

“Vatandaşlarımızın Mağdur Olmaması Adına Sorumluluk Almaya Hazırız”
Bizler de vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına gerekirse bakım onarım işlemleri düzgün yapılamayacaksa Belediye olarak masrafın yatırılması koşuluyla çalışmaları bizim üstlenmemizle ilgili önerimizi de kendilerine ilettik.” dedi.


 

Bakmadan Geçme