BAŞKAN SAATCI, BİSİKLET KULLANMAYI ÖZENDİRİYOR

Fethiye Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde yapılan bisiklet kursları ilgi görürken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı kursiyerleri ziyaret etti.

  • 1493
BAŞKAN SAATCI, BİSİKLET KULLANMAYI ÖZENDİRİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde yapılan bisiklet kursları ilgi görürken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı kursiyerleri ziyaret etti. Bölgede ilk kez Fethiye Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Trafik Eğitim Parkı’nda başlanan eğitimleri Başkan Saatcı ziyaret ederek, başarılı bir kurs dönemi diledi.

Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği’nin, Fethiye belediyesi tarafından yeni yapılan bisiklet yollarında bisiklet kullanımını arttırmak, çevre ve hava kirliliğini engellemek amacıyla istediği bisiklet kursu talebi, Başkan Saatcı’nın talimatıyla geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Bisiklet kursları devam ederken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, trafik eğitim parkındaki kursu ziyaret etti. Özellikle evinden belediyeye sürekli bisiklet kullanarak gelen Başkan Saatcı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne işbirliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Saatcı, “Trafik Eğitim Parkı’nda bisiklet binme eğitimleri veriyoruz. ÇYDD’nin başkan, yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Hayata dokunan projelere imza atıyorlar. Bisiklet kullanımını özendirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bisiklet yollarının, ne kadar bisiklet talebini arttırdığı ortadadır. Ocak ayından sonra Fethiye’nin birçok mahallesinde bisiklet yolları yapacağız” dedi.

 

Çocukluğunda üç tekerlekli bir bisiklet sahibi olmak istediğini ancak ailesinin ekonomik durumundan dolayı olmadığını söyleyen Başkan Saatcı, “Bisiklet benim için bir özlemdir” ifadesini de kullandı.

Bakmadan Geçme