Başkan Öztürk, 'Kirli Siyaset Yapanların Oyununu Bozacağız'

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisinde gerçekleşen üye ve rozet takma töreni sonrasında yazılı ve görsel basında yer alan 'AK Parti'den Ayrılan 132 Kişi CHP'ye Geçti' haberinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, 'Partimizden kesinlikle haberlerde yer aldığı gibi istifa olmamıştır. Tam tersine her geçen gün ailemiz daha da büyümektedir. Bazı kişi veya kişiler bizim ve partimizin üzerinden nemalanarak kirli siyaset yapmak istiyor. Bizler kesinlikle buna müsaade etmeyeceğiz' dedi.

  • 641
Başkan Öztürk, 'Kirli Siyaset Yapanların Oyununu Bozacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığında Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılımıyla üye ve rozet takma töreni düzenlendi. Törende CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, partide göreve geldikleri 20 aylık zamanda toplamda Bin 780 kişinin partiye yeni üyelik kazandırdıklarını belirtmişti.
Bu törenin ardından Fethiye başta olmak üzere bir çok yazılı ve görsel basın kuruluşlarının maillerine “AK Parti’den Ayrılan 132 Kişi CHP’ye Geçti” başlığı altından bir haber metni servis edildi.
Bu haberin üzerine AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, sessizliğini bozarak servis edilen bu haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Başkan Öztürk açıklamasında, “Ne yazık ki bazı kişi veya kişilerin kirli siyasetleri dolayısıyla bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Bizde tüm vatandaşlarımız gibi Fethiye’deki yazılı ve görsel basında çıkan haberler neticesinde CHP’de rozet takma töreninin olduğunu öğrendik. Ne yazık ki o gerçekleşen törende kirli siyaset yine kendini göstermiştir. Cuma günü gerçekleşen törende hiçbir CHP İlçe yetkilisi basın mensuplarının önünde yapılan üye sayısını ve partiye yeni gelen üyelerin hangi partiden geldikleri açıklamamışlardır. Fakat günler sonrası mail yolu ile ilçemiz Fethiye başta olmak üzere bir çok yazılı ve görsel basın mensubu arkadaşlarımızın maillerine “AK Parti’den Ayrılan 132 Kişi CHP’ye Geçti” başlığı altından bir haber metni ve fotoğrafları servis edilmiştir. Bazı medya kuruluşlarının da bu gerçeği yansıtmayan bilgi kirliliği içeren haber metnini kamuoyu ile paylaştığını gördük. Bu durum bizleri gerçekten çok üzmüştür. Çünkü bazı kişi veya kişilerin kirli siyasetlerine bağımsız basın mensubu arkadaşlarımızın da bulaştırılmaya çalıştığını gördük. Buradan açıkça ifade etmeliyim ki, partimizden istifa edip, CHP’ye üye olan partilimiz veya vatandaşımız yoktur. Tam tersine her geçen gün ailemizi daha da büyütmekteyiz. Bu haberi servis eden arkadaşlar bu yaptıkları haberin arkasında dursunlar ve delille konuşsunlar. Biz bu oyunları gelmeyiz ve gelmeyeceğiz de. Partimize ve şahsımıza yapılan ilk çirkin saldırı değildir bu haber. Ama elbette suçlular gün yüzüne kısa sürede çıkacak ve gerekli cezalarını alacaklardır. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak biz bir ve diriyiz. Hiçbir zaman kirli siyasete bulaşmayacak ve kimsenin de oyununa gelmeyeceğiz” dedi.
 

Bakmadan Geçme