Başkan Öztürk Anneler Günü'nü kutladı 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Anneler Günü dolayısıyla Yeşil Üzümlü Mahallesi'nde yaşayan annesi Saadet Öztürk'ü ziyaret etti. Güzel bir bahar gününde, sokağa çıkma izni olan annesi ile birlikte bahçede vakit geçiren Öztürk tüm annelerin, Anneler Günü'nü kutladı. 

  • 1159
Başkan Öztürk Anneler Günü'nü kutladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüsü tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların aylar sonra kısa süreliğine de olsa dışarı çıkma izinleri olduğunu kaydeden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, tedbirlere uyulması yönünde bir kez daha uyarılarda bulundu. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Anneler Günü kapsamında Yeşilüzümlü Mahallesi’nde, 78 yaşındaki annesi Saadet Öztürk’ü ziyaret etti. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Anneler Günü’nde güzel bir bahar gününde annemi ziyaret ettim. Yeşilüzümlü Mahallesi’nde babam ile birlikte yaşıyor. 65 yaş üstü yani sokağa çıkma yasağı kapsamında olduğu için uzun süre evden çıkamadı. Bugün havanın güzel olması ile kendini bahçeye attı. Evde beslemekte olduğu hayvanlar için ot biçti. Bizler hep birlikte bahçede güzel bir gün geçirdik. Tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme