Başkan Otgöz'e Teşekkür Plaketi Sundular

Şehit Gürcan Akan İlkokulu idaresi ile Okul Aile birliği, okullarına yaptığı katkılardan dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür ziyaretinde bulunup plaket taktim ettiler.

  • 726
Başkan Otgöz'e Teşekkür Plaketi Sundular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi tarafından Şehit Gürcan Akan İlkokuluna yapılan çalışmalar ve eğitime verdiği desteğe kayıtsız kalmayan Okul Müdürü Mahmut Samurçöl, müdür yardımcısı Ali Kocaköz, Okul Aile Birliği Başkanı Abidin Karakuş ve Ayşe Coşkun, Başkan Otgöz’e teşekkür ziyareti düzenledi.

Başkanımızın Eğitime ve Okullara verdiği desteği bilmeyen yoktur diyen Okul Aile birliği başkanı Abidin Karakuş, “Hem hayırlı olsun, hem okulumuza sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etmek istedik dedi. Bugüne kadar okullarına büyük katkı sağladığını anlatan Karakuş, “Plaketimizi sunduk. Başkanımız Yakup Otgöz, Şehit Gürcan Akan ilkokulu için çok çok fazlasını yaptı. Merkez okulu olduğu için herkes de görüyor okulumuzu. Daha güzel olsun diye çok çalıştı. Emekleri çoktur, Allah razı olsun kendisinden, teşekkür ediyorum” dedi.

Okullara katkı yapmanın öncelikli olduğunun altını çizen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise, “Bizim için okullar çok önemli ve memleketin gelişme durumu okulların kalitesine bağlı. Benim için okullar diğer hizmet kalemleri kadar önemli” dedi. Başkan Otgöz ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme