BAŞKAN OTGÖZ VE EKİBİNDEN KAYMAKAM BÜYÜKER'E ZİYARET

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker'i ziyaret etti.

  • 790
BAŞKAN OTGÖZ VE EKİBİNDEN KAYMAKAM BÜYÜKER'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz günlerde doğum yapan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i evinde ziyaret etti. Başkan Otgöz’e ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kasım Gürbüz de eşlik etti. İkinci çocuğunu kucağına alan ve oğullarına Mert adını koyan Kaymakam Büyüker, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi. 
Başkan Otgöz, oğullarını kucağına alan Büyüker ailesini tebrik etti. Minik Mert’in vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulunan Başkan Otgöz; “Geçtiğimiz haftalarda izne ayrılan Seydikemer Kaymakamımız Yıldız Büyüker’i evinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Allah evlatlarının hayrını görmeyi nasip eder inşallah. Tekrar Kaymakam Büyüker’i ve çok değerli eşi Selçuk Büyüker’i tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün” dedi. 

Bakmadan Geçme