Başkan Otgöz Tıp Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, özellikle pandemi döneminde en ön safta mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

  • 549
Başkan Otgöz Tıp Bayramını Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. 
Koronavirüsü salgını döneminde gece gündüz çalışan, sevdiklerinden ayrı kalmak zorunda kalan, üstün bir gayretle mücadele eden sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakarlığın tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurduğunu dile getiren Başkan Otgöz şu ifadeleri kullandı: “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmeleri adına bıkmadan, yorulmadan çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım. Son 1 yıldır ülkemiz ve dünya, koronavirüs pandemisiyle aralıksız mücadele ediyor. Her zorlu dönemde olduğu gibi bu dönemde de sağlık çalışanlarımızın nasıl üstün bir gayretle mücadele ettiğine tanık oluyoruz. Zaman zaman bu mücadeleyi alkışladık zaman zamansa hüzünlendik. Bu dönemde maalesef çok önemli hekimlerimizi, sağlık çalışanlarımızı kaybettik. Ancak onlar canları pahasına bu mücadelede en ön safta korkusuzca yer almaya devam ettiler ve devam ediyorlar. Salgının başlangıcından bu yana gece-gündüz demeden her koşulda ve şartta canı siper bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarımızın omzundaki yükü biraz hafifletme adına lütfen kurallara uyalım. Kendi tedbirlerimizi alarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yardımcı olalım.” 
“MİNNETTARIZ”
Sosyal medya hesabından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sağlık çalışanlarının fedakarlığını anlattığı konuşmasını da paylaşan Başkan Otgöz, mesajında “Özellikle koronavirüs pandemisi döneminde üstün bir gayretle, ailelerinden uzakta ve uykusuz bir şekilde mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hepinize minnettarız, iyi ki varsınız…” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme