Başkan Otgöz, Milli Takım Forması Kura Çekilişini Yaptı

Seydikemer Belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından başlatılan Milli Takım forması çekilişinin kura çekimi Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından yapıldı.

  • 568
Başkan Otgöz,  Milli Takım Forması Kura Çekilişini Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesinin Twitter ve İnstagram hesaplarından 2 Haziran Çarşamba günü başlatılan Milli Takım forması çekilişi sona erdi. 16 Haziran Çarşamba günü saat 10.30’da sona eren çekilişin kura çekimini Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptı. Başkan Otgöz'e Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ali Türkan ve Mustafa Karakuş da eşlik etti.

FORMAYI KAZANAN İSİMLER SOSYAL MEDYADAN AÇIKLANACAK 
 Makam odasında çekilişi gerçekleştiren Başkan Otgöz, önce belediyenin Twitter hesabından çekilişe katılan 5 asil ve yedek kişilerin kura çekimini, ardından İnstagram hesabından çekilişe katılan 5 asil ve yedek kişilerin kura çekimini yaptı. Oldukça heyecanlı geçen kura çekiminde Türk Milli Takımın formasını kazanan kişilerin isimleri Belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından açıklanacağı bildirildi. 

Çekiliş hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Otgöz; “Forma çekilişini yaptık. Yedek ve asiller olarak kazanan kişiler belli oldu. Hayırlı olsun" dedi.

MİLLİ TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ 
Bu akşam oynanacak Türkiye-Galler Maçı için Türk Milli Takıma başarılar dileyen Başkan Otgöz; "Birinci maçı kaybettik ama ümidimizden hiçbir şey kaybetmedik. İnşallah bu maçı alacağız ve bu gruptan çıkacağız. Bizim çocuklara yürekten inanıyorum. 83 milyon Türk Milleti olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız. Türk Milli Takımımıza  başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 

Başkan Otgöz,  Milli Takım Forması Kura Çekilişini Yaptı

Bakmadan Geçme