Başkan Otgöz'den Yeni Yıl Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Otgöz '2022 yılı, ülkemize birlik, beraberlik, sağlık ve huzur getirsin' dedi.

  • 500
Başkan Otgöz'den Yeni Yıl Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 yılının acısıyla tatlısıyla geride kalırken yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Otgöz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“2022 yılına sayılı günler kala Seydikemer'imizde, ülkemizde ve tüm dünyada yeni yılı büyük umutlarla ve heyecanla karşılayacağız. 2021 yılında da tüm dünya covid-19 (koronavirüs) salgınıyla mücadele ederek geçirdi. Maalesef yeni bir yıla girerken gündemimizde koronavirüs hala ilk sıralarda yer alıyor. Ancak Allah’a şükür aşılama sayesinde bu günleri geride bırakacağımız günler inşallah gelecek. Muğla ilimiz, Seydikemer’imiz ve tüm Türkiye olarak 2021 yılının yaz aylarında yaşanan orman yangını felaketi maalesef hafızalarımıza kazındı. Yaşanılan orman yangını felaketi neticesinde yeşil alanlarımız siyaha büründü, nice masum canlılar yok oldu, vatandaşlarımızın evleri, birikimleri alevlere teslim oldu. O zor günlerde bizi ayakta tutan ise milletimizin sımsıkı bir birine kenetlenerek yardımlaşma duygusu oldu. Millet olarak deprem, yangın ve sel felaketleriyle sarsıldığımız 2021 yılında, Tokyo Olimpiyatlarında kazandığımız başarılar bu acıların bir nebze de olsa dinmesine vesile olmuştur.  2022 yılına girerken ülkemiz için nice başarıların kazanılacağı, sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yıl diliyorum. 
Geride bıraktığımız 2021 yılında da Seydikemer’e yapılan yatırımlar devam etti. Yüreğimizdeki Seydikemer sevdası ile 2022 yılında da yatırımlara ve projelere devam edeceğiz. İlçemizde devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla sürerken, inşallah 2022 yılı içerisinde hizmet vermeye de başlayacak. Belediye olarak tüm birimlerimizle 2022 yılında da sahada olacağız. Pandemi döneminde devam ettirdiğimiz hizmet ve yatırımlarımız yeni yılda da devam edecek. Bu toprakların mayasında olan hoşgörü anlayışıyla sürdürdüğümüz hizmetleri 2022 yılında da devam ettireceğiz ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getireceğiz.” 

Bakmadan Geçme