Başkan Otgöz'den Ramazan Bayramı mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletimizin, tüm İslam Aleminin ve Seydikemerlilerin Ramazan Bayramını kutladı.

  • 392
Başkan Otgöz'den Ramazan Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram günlerinin, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın arttığı günler olduğuna dikkat çeken Başkan Otgöz; “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak küskünlerin barıştığı, dostluk ve kardeşlik kavramlarının perçinleştiği, milletçe birlik ve beraberliğimizin arttığı Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.
Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Pandemi nedeniyle 2 yıldır akrabalarımızla, kardeşlerimizle, anne babalarımızla doyasıya kucaklaşamıyor, bayramlaşamıyorduk. Çok şükür pandeminin bitmesiyle birlikte özlediğimiz kalabalık sofralarda Ramazan ayı içerisinde bir araya geldik. Bu Ramazan Bayramında sevdiklerimizle, anne babalarımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla bayramlaşmanın tadına varacağız, 2 yılın ardından maskesiz mesafesiz bir bayram yaşayacağız. Bugünlere bizleri ulaştıran Rabbimize şükürler olsun.
Bu vesileyle dua kapılarının sonsuza kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde Ramazan bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle milletimizin, tüm İslam Aleminin ve Seydikemerli vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını Kutlarım” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme