BAŞKAN KARACA'YA BJK FORMASI ARMAĞAN ETTİLER

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı a ziyaret etti.

  • 1127
BAŞKAN KARACA'YA BJK FORMASI ARMAĞAN ETTİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanı seçilen CHP’li Alim Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Fethiye Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyaret oldukça samimi ve hoşsohbet içinde geçti. Başkan Alim Karaca, tuttuğu takım olarak Fenerbahçeli olduğunu söylese de gönlünde Beşiktaş’ın yattığını ifade etti. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, üzerinde ‘48 Alim Karaca’ yazılı Beşiktaş formasını Başkan Alim Karaca’ya hediye etti.

Ziyaret nedeniyle gazetecilere açıklama yapan Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, “Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza başarılar diliyoruz. Fethiye için çok güzel projeler var. Kendisine inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

Fenerbahçeli Alim Karaca, Beşiktaşlı taraftarları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Birçok arkadaşımız sporun içinden gelen arkadaşımız. Ben de onlardan bundan önce Fethiyespor’a vermiş olduklarını destekleri bundan sonrada vermeleri konusundan ısrarcı olduk. Kendilerinin desteklerini Fethiyesporumuza ve Fethiye’deki bütün spor camiasına bekliyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Fenerbahçeliyim ama gönlümde yatanda Beşiktaştır. Bir Çarşı fanatiği olarak kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme