BAŞKAN KARACA, PIRNAZ'DA YAYLA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 16. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü, Pırnaz Yaylası'nda son buldu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, eşi Çiğdem Karaca ile birlikte yayla göçüne katılım sağladı.

  • 1475
BAŞKAN KARACA, PIRNAZ'DA YAYLA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Batı Torosların en büyük yayla göçü olarak adlandırılan 16. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü, Pırnaz Yaylası’nda yoğun katılım ile son buldu. Etkinliğe eski dönem milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, ünlü halk sanatçısı Sümer Ezgü ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Göcek içi mevkiindeki etkinlikte sipsi yarışması gerçekleşti. Yarışmada Adem Erçetin birinci, Yasin Akkaya ikinci, Burak Cankara üçüncü, Yaşar Çakmak ise dördüncü oldu.

 

Karaca, “Mesai kavramı olmadan çalışıyoruz”

Bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Karaca, “Başkanlığımız süresince birçok sosyal etkinliklere, kültürel etkinliklere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Milletvekilimiz sayın Prof. Dr. Nurettin Demir’in başlatmış olduğu bu etkinlik öz kültürümüzün geleceğe yansıtılması bakımından gerçekten çok önemliydi. Biz bugün katkı sağlamaya çalıştık ama maalesef ki bizim de bir takım eksiklerimiz var. Bu konudaki eksikliklerimizi önümüzdeki yıllarda gidermek istiyoruz. Tam profesyonel bir şekilde hazırlanamadık, bize kalan süre 15 gün gibi kısa bir zamandı. Elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için çalıştık. İleriki yıllarda yine hocamızın öncülüğünde değerli büyüğümüz, sanatçımız, Türkiye ve dünyaya mâl olmuş Sümer Ezgü ile beraber bölgemizde bu konuyu geliştirerek ve Gölhisar Belediye Başkanımız; bölgedeki etkinliğimize katkı sunan belediye başkanları ve siz değerli konuklarımız ile birlikte önümüzdeki yıllarda tekrar birlikte olmak istiyoruz. Bizler bu tür etkinliklerin sadece bu bölgede değil, Fethiye’nin her alanında geliştirmek, güzelleştirmek ve sizlere yaşatmak istiyoruz. Biliyorsunuz ki turizm bölgesinde işler çığ gibi büyüyor ve bu üç-dört aylık süre içerisinde de gerçekten ‘mesai’ kavramı gözetmeden, arkadaşlarımızla birlikte sizlere daha iyi hizmet ve hizmetler üretip sunmak için çalışıyoruz.  Sizlerle önümüzdeki yıllarda hep birlikte yürümek istiyorum. Değerli dostlarım her şey çok güzel olacak” dedi.

Bakmadan Geçme