Başkan Çoban 'Genel Başkanımızı coşkuyla karşılayacağız'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Pazartesi günü Muğla ve bazı ilçelerine gerçekleştireceği ziyaret nedeni ile açıklama yapan, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban,' Genel Başkanımız Meral Akşener, 2 yıldır 'Millet Bizi Çağırıyor' sloganı ile memleketimizin her köşesini bir fiil ziyaret ederek halkımızla kucaklaşıyor. Bu anlamda Pazartesi günü de Muğla'mızda halkımızla kucaklaşacak.' dedi.

  • 846
Başkan Çoban 'Genel Başkanımızı coşkuyla karşılayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla ve ilçeleri Marmaris ve Milas’ta bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla 28 Haziran Pazartesi günü Muğla’ya geliyor. Genel Başkan Meral Akşener’in Muğla ve ilçelerinde yapacağı ziyaret hakkında kısa değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “İnşallah Eylül veya Ekim ayı gibi genel başkanımız Meral Akşener, Fethiye’ye gelerek, halkımızla buluşacak” ifadelerinde bulundu. 

GENEL BAŞKANIMIZ MUĞLA HALKININ SORUNLARINI DİNLEYECERK
Pazartesi günü gün boyu Akşener’in Muğla’da vatandaşlarla kucaklaşacağını belirten Ali Fatih Çoban, “Genel Başkanımız Meral Akşener, 2 yıldır “Millet Bizi Çağırıyor” sloganı ile memleketimizin her köşesini bir fiil ziyaret ederek halkımızla kucaklaşıyor. Bu anlamda Pazartesi günü de Muğla’mızda halkımızla kucaklaşacak. Genel Başkanımız ilk olarak 28 Haziran Pazartesi günü sabah Milas Hava Limanına hava yolu ile gelecek ve orada karşılayacağız. Akabinde de sırası ile Menteşe ilçemizi ve ardından da Marmaris ilçemize gelerek sokakta halkımızla kucaklaşacak. 2 yıldır süre gelen il ve ilçe ziyaretlerindeki esnaflarımızla kucaklaşma çalışmaları pandemi dolayısıyla biraz sekteye uğramıştı. Genel Başkanımız Meral Akşener’in genel merkezden yönetme gibi bir fıtratı kesinlikle yoktur. Pandemi kuralları çerçevesinde bu ziyaretleri gerçekleştiriyor” şeklinde konuştu. 

GENEL BAŞKANIMIZ FETHİYE’YE DE GELECEK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Eylül- Ekim ayı gibi Fethiye’ye de bir ziyaret gerçekleştireceğini açıklayan Çoban, “Gönül isterdiki sayın genel başkanımız Muğla’nın 13 ilçesine de gelerek, o ilçelerde halk ile bir araya gelsin ve özlem gidersin. Genel Başkanımızın Muğla’ya geleceğini duyan partililerimiz bize “Fethiye’ye de gelecek mi” diye soruyorlar. Genel Başkanımızın Fethiye ziyareti Eylül-Ekim ayları gibi olacak. Meral hanım pandemiden dolayı ziyaret noktalarına sabah geliyor ve risk oluşturmamak adına akşam geri dönüyor. Şimdiye kadar da gittiği illerde sadece 3’er ilçe de ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Sokakta vatandaşlarımız tarafından gösterilen teveccüh oldukça fazla. İnşallah Eylül ve Ekim ayları gibi Genel Başkanımız Meral Akşener’i Fethiye halkı ile buluşturmayı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HALKIMIZ TUTACAK BİR EL ARIYOR
Mevcut hükümetin her konuda ülkeyi yönetemediğini savunan Çoban, “Pandemiden dolayı ortaya çıkan Türk ekonomisinin siyasi durumu ve ekonomik durumu ülkemizi ciddi anlamda yıpratmış durumda. İnsanlar güvenilir tutacak bir el arıyor. Bizde vatandaşa dönük, toplumun ciddi anlamdaki sıkıntılarını ifade ederek, halkımızla hep bir arada olmaya çalışıyoruz. İYİ Parti il ve ilçe başkanlıkları mahallelerimizde kapı kapı dolaşarak halka kendini anlatıyorlar” dedi. 
 

Bakmadan Geçme