Başkan Çıralı'ya spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek, kuruma ve ilçe sporuna yaptığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı'ya teşekkür plaketi verdi.

  • 415
Başkan Çıralı'ya spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, düzenledikleri tüm spor etkinliklerinde Başkan Çıralı ve FTSO Meclisi’ni yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Verilen desteklerin ilçe sporuna dolayısıyla da ülke sporuna hizmet ettiğini vurgulayan Yiğit, “Sayın Başkanımızın kurumumuzun fiziksel eksikliklerine ve yeni yapılan güreş salonumuza önemli katkıları oldu. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Başkan Çıralı'ya spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “İlçe sporumuzun gelişmesini ve gençlerimizin spor dallarına yönlendirilmesini, geleceğe yaptığımız önemli bir yatırım olarak görüyoruz. Düzenlediği önemli organizasyonlar ve göstermiş olduğu nezaketten dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme