Başkan Bakırcı'dan Futbolculara...

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden, Kovid-19 nedeniyle ara verilen liglerin başlamasını bekleyen Fethiyespor'da Başkan Esat Bakırcı, futbolculara yaptığı çağrıda, 'Takıma dört kolla sarılmayanlar aramızda olmayacak. Fethiyespor formasının önemini kavrayanlar aramızda kalmaya devam edecek' dedi.

  • 1619
Başkan Bakırcı'dan Futbolculara...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı korona virüsü nedeniyle lige verilen aranın bir an önce son bulmasını beklediklerini, Federasyondan da 2 ile 9. sıradaki takımların arasında play off oynanmasını beklediklerini ifade etti. Fethiyespor ile ilgili önemli kararlar almakta olduklarını belirten Başkan Esat Bakırcı, futbolcular için “Formamızın önemini kavramayanlar aramızda olmayacak” diye konuştu.

HERKES İŞİN CİDDİYETİNİ BİLECEK

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı açıklamada, “Tesislerimiz yarın antrenmana başlayacakmışız gibi dezenfekte ve diğer ayrıntıları ile hazır durumda. Korona virüs salgını beklemediğimiz bir durumdu. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına aldı. Fethiye’de bir sorun olmaması sevindirici. Bu yönde emek harcayan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Fethiyespor olarak iyi bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarıda bir türlü istediğimiz neticeleri alamadık. Bu süreçte benim de göz yumduğum konular oldu. Başta futbolcu arkadaşlarımız olmak üzere bu işin ciddiyetinin farkına varacaklar. Takıma dört kolla sarılmayanlar aramızda olmayacak. Fethiyespor formasının önemini kavrayanlar aramızda kalmaya devam edecek” dedi.

PLAY OFF OYNANMASINI BEKLİYORUZ

Bakırcı, “Liglerin 18 Temmuz’da başlaması bekleniyor. Fakat ben tüm liglerin oynanacağını düşünmüyorum. Kulüpler Birliği ve Federasyon ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ikinci ve dokuzuncu sırada yer alan 8 takım arasında play off oynanması kuvvetle ihtimal… Eğer bu olursa takımımızı en iyi şekilde maçlara hazırlayacağız. En büyük suçum futbolculara inanç aşılayamamışım. Benim hissettiklerimi hissetmeyen hiç kimse bu kulüpte yer alamayacak. Yönetim kurulu olarak büyük bir yükün altına girdik. Sezon başında imza aşamasına geldiğimiz futbolculara büyük baskılar vardı. Fethiyespor’dan para alamayacakları yönünde ifadelerle karşılaştılar. Göreceksiniz yeni sezonda birçok futbolcu buraya gelmek isteyecek. Oyuncu alımlarında sık eleyip, ince dokuyacağız. Play off olursa, en büyük favori biz olacağız. Şanssızlıklarımızı kıracağız, arkadaşlarımız formanın hakkını verecek. Takımıma güveniyorum. Eğer play off olursa tüm maçlarımızı kazanıp, 2. Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

7-8 MİLYON BORÇ ÖDEDİK

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Geçen yıldan kalan 7-8 milyon TL’lik borç ödedik. Şu an futbolcular da dahil kimseye borcumuz yok. Bazı küçük ve senetli borçlarımız var. Bunları ödemeye çalışıyoruz. Fethiyespor bu yüklerin altından kalkacaktır. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bazı hususlarda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Teleferik gelirlerinden kulübümüze destek sağlanacak. Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca ile FTSO Başkanı Sayın Osman Çıralı ile görüştük. Fethiye gençliğinin spor kazandırılması ve kötü alışkanlıklardan uzak durması adına önemli bir görev yürütüyoruz. İlçemizin gelirlerinden pay almak en doğal hakkımızdır diye düşünüyorum. Eski günler geride kaldı. Bundan sonra Fethiyespor’a layık olmayan kişiler başkanlık yapamayacak. Kulübümüze layık olan arkadaşlarımız başkanlık koltuğuna oturacaklar. Bir müddet daha ben buradayım, herkes bunu bilsin. Tüm halkımızdan Fethiyespor’a sahip çıkmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Bakırcı'dan Futbolculara...
Başkan Bakırcı'dan Futbolculara...
Başkan Bakırcı'dan Futbolculara...
Başkan Bakırcı'dan Futbolculara...

Bakmadan Geçme