Başkan Adayları Sendika temsilcileri ile bir araya geldiler

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Salonu'nda sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

  • 1692
Başkan Adayları Sendika temsilcileri ile bir araya geldiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır; Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Salonu’nda sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Samimi bir ortamda geçen sohbet toplantısına Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Büro-Sen, Türk Büro-Sen, Diyanet-Sen, Türk Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Türk Sağlık-Sen, Memur-Sen ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı yöneticileri ve üyeleri katıldı. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri ile belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı toplantıda Kayabaş ve Hıdır, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 

Toplantıda ilk olarak AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Ardından bir konuşma yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Her zaman halkımızın hizmetkarı olacağız. Fethiye birikmiş sorunların eşiğinde kalmış. Şu zamana kadar yapılanlara teşekkür ediyoruz. Biz daha fazlasını yapmaya talip olduk. Fethiye’yi ‘Ben’ değil, ‘Biz’ anlayışı ile yöneteceğiz. Fethiye’nin girişleri, körfez temizliği, kruvaziyer gemi limanı başlıca projelerimiz olacak. Körfezden çıkaracağımız çamurun kuruyup, verimli toprağa dönüşmesinin ardından çiftçilerimize ücretsiz olarak dağıtacağız. Fethiye’mizdeki dünyanın denize en yakın antik tiyatrosunu önemsiyoruz, burayı etkinliklere ev sahipliği yapacak hale getireceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

 

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın gerçekleştirdiği program Fethiye’mize olumlu bir enerji oluşturdu. Çünkü illerden sonra ilk ilçe olarak Fethiye’yi tercih etti. Bu bizim için bir ayrıcalıktır. Fethiye’nin örnek bir şehir olması adına gerekli desteği sağlayacak. Verdiğimiz projeleri bakanlarımızla inceleyeceğini bildirdiler. Fethiye’ye artı değer kazandıracak projeleri büyükşehir belediyesi ve hükümet desteği ile hayata geçireceğiz” dedi.

 

Ardından bir konuşma yapan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Cumhur İttifakı ve projelerine değindi. Fethiye başta olmak üzere tüm Muğla’da sorunların çözümü için gayret harcayacaklarını kaydeden Hıdır, “Amacımız bölgemize hizmet etmek ve sorunları çözmek. Hükümetimizin desteğini de alarak tüm önemli projeleri hayata geçirmek için durmadan çalışacağız” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme