''BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK''

FTSO Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından SED Medya'ya ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Çıralı,'' Basın bayramı olduğu için bu özel günü kutlamaya geldik'' dedi.

  • 664
''BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla FTSO Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SED Medya’yı ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Basın Bayramı’nı kutlamaya geldik diyen FTSO Başkanı Osman Çıralı,’’ Öncelikle misafirperverliği için SED Medya Grubu’na teşekkür ederiz. Bilindiği üzere demokrasi, kültürümüzün vazgeçilmez unsurlarından olan basın, bugün de biz basın bayramı olduğu için bu özel günü kutlamaya geldik. Basın da önemli olan tarafsızlık. Biz Fethiye’de bunu en iyi şekilde yaşıyoruz. Bütün basın mensubu arkadaşlarımız bölgemizin haberlerini tarafsızca yapıyorlar. Biz özellikle Fethiye’nin tanıtım ayağında tüm basın mensubu arkadaşlarımızın desteğini görüyoruz. Bilindiği üzere Ölüdeniz’de Babadağ’da ve Göcek koylarında ki bütün çalışmalarımızın hepsini tarafsız bir şekilde yayınladılar. Basında emek vermiş tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçte de daha demokratik şekilde tarafsız çalışacaklarına inanıyorum ve hepsine başarılar diliyorum’’ dedi.
BASINA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Ziyaret için teşekkür eden SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener,’’ Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Osman Çıralı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ne 10 Ocak ne de 24 Temmuz da bu özel günlerimizde bizleri es geçmemiştir. Basına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Önümüzde ki dönemlerde de tekrardan Osman Başkan ve ekibiyle devam edilecektir. Biz bunu düşünüyoruz. İnşallah da böyle olur. Çünkü Osman Başka Fethiye için faydalı işler yapmakla yükümlü. Bu işleri de elinden geldiği kadar yapıyor. Bu anlamda ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.''BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK''''BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK''

Bakmadan Geçme