Baca yangını evi kül etti

Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Ergün D.'ye ait evde bacadan çıkan yangın evi küle çevirdi.İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatte söndürdüğü yamgında Adnan Menderes Bulvarı yangın söndürme çalışmaları sırasında trafiğe kapatıldı.

  • 1113
Baca yangını evi kül etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ergün D. ve ailesi Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki evlerinde gece saat bir sıralarında oturuyorlardı.Havanın soğuk olmasından dolayı soba ile ısıtılan evde baca kısmından birden alevler yükselmeye başladı.Dumanı görenlerin haber vermesi ile Fethiye İtfaiye Ekipleri’ne olay yerine gelene kadar çatısı ahşap olan ev alevler içerisinde kaldı.Haber
Hemen yangın söndürme çalışmalarına başlayan ekipler yangını yaklaşık bir saat içerisinde tamamen söndürdü.Yangında ev kullanılamaz hale gelirken itfaiye ekiplerinin yaptığı ilk incelemelere göre yangının baca kenarında bulunan elektrik kablolarının alev almasından sonra çatının tutuşması nedeni ile çıktığı belirlendi.Yangın söndürme çalışmaları sırasında Adnan Menderes Bulvarı geçici olarak trafiğe kapatıldı. Yangında ölen veya yaralanan olmaması teselli oldu. Yangınla ilgili soruşturma geniş çaplı yürütülen soruşturma devam ediyor.
HaberHaber


 

Bakmadan Geçme