BABADAĞ'IN ZİRVESİNE DEV BAYRAK DİKİLDİ

30 Ağustos Zafer Bayramının 97'nci yıldönümü nedeniyle dünyanın en gözde yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a dev bir Türk bayrağı dikildi. Fethiye ve Seydikemer'in yanı sıra Ölüdeniz çevresinden de görülen 1965 metredeki dev Türk bayrağı özellikle yamaç paraşütü ile tandem (ikili) uçan paraşütçülerin havada yanından geçerken bol bol fotoğraf çekmelerine neden oluyor. Dünyanın değişik ülkelerinden gelen turistler dev Türk bayrağı ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyince yamaç paraşütü pilotları bu bölgede sık sık yükselip müşterilerinin isteklerini de yerine getiriyor. Zafer bayramı nedeniyle tecrübeli yamaç paraşütü pilotları Muhammed Selçukoğlu, Bülent Tutkun ve Olcay Ünal Babadağ'dan müşterileri ile birlikte Türk bayrakları eşliğinde Ölüdeniz semalarında adeta görsel bir şölen de sundular.

  • 3390
BABADAĞ'IN ZİRVESİNE DEV BAYRAK DİKİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Bayramı coşkusunu hisseden yamaç paraşütü pilotları Türk bayrakları eşliğinde Babadağ'dan Ölüdeniz Belceğiz'e uçuş gerçekleştirdiler. Babadağ'a teleferik kurma projesini sürdüren Kır Tur şirketi ise Babadağ'ın zirvesine dev bir Türk bayrağı diktirdi. Fethiye ve Seydikemer İlçelerinin yanı sıra Ölüdeniz'in büyük bir bölümünden rahatlıkla izlenen dev Türk bayrağı yamaç paraşütü pilotlarının da resim ve videolarını süslüyor. Zafer Bayramı nedeniyle Babadağ'ın 1965 metresine dikilen dev Türk bayrağı ile birlikte resim çektirmek isteyen turistler, yamaç paraşütü ile bayrak çevresinden defalarca dolanıyorlar. Tecrübeli yamaç paraşütü pilotları Muhammed Selçukoğlu, Bülent Tutkun ve Olcay Ünal başta Çinli olmak üzere Alman, İngiliz ve Türk müşterileri ile tandem uçuş sırasında dev Türk bayrağı ile birlikte bol bol fotoğraf çektirirken, Zafer Bayramını da gökyüzünde Türk bayrakları ile uçarak kutladılar. Gökyüzünde Türk bayrağı açan ve Ölüdeniz semalarında Türk bayrağı ile dolaşan yamaç paraşütleri Ölüdeniz Belceğiz'e inişte de alkışlarla karşılandılar.
Yamaç paraşütü pilotu Muhammed Selçukoğlu, ''Zafer bayramının 97'nci yıl dönümü nedeniyle günün uçuşlarında Türk bayrakları asarak Ölüdeniz semalarında farkındalık yaratıp, zafer bayramını kutladık. Pek çok arkadaşımız Zafer bayramında Türk bayraklı olarak paraşütlerimizle Ölüdeniz lagünü üzerinde coşku yarattık. Ayrıca Kır Tur şirketinin Babadağ'ın zirvesine diktiği dev Türk bayrağı çevresinde marşlar söyleyip coştuk. Müşterilerimiz bol bol fotoğraf ve video çektiler. Tüm halkımızın Zafer Bayramını kutluyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme