AYS GARDEN RENKLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Fethiye Koca Çalış Mevkii'nde bulunan Ays Garden, renkli bir açılış töreni ile hizmet hayatına merhaba dedi. 600 kişilik çok amaçlı salonu bulunan işletme düğün, sünnet, nişan ve yemekli toplantı gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapabilecek.

  • 6059
AYS GARDEN RENKLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşletmeciliklerini Umut Aras, Gökhan Aras, Aysun Aras, Mesude Uysal ve Derya Dağ’ın yaptığı Ays Garden’in yaz-kış hizmete açık olduğu belirtildi. Gerçekleştirilen açılış törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, AK Parti eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi kesiminden önce bir konuşma yapan Kaymakam Şahiner, “Fethiye’de görev yaptığım süreçte elimden geldiği kadarıyla bu tür organizasyonlara katılmaya gayret ediyorum. Fethiye’de düğün salonu önemli sorunlardan birisi. Tüm yıl açık olacak bu işletmede arkadaşlarımız bu taleplere cevap verebilecekler. Öte yandan burada eleman çalıştırarak, istihdama da katkı sağlamış olacaklar” dedi.

 

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, FTSO Başkanı Osman Çıralı ve İşletmeci Umut Aras birlikte kestiler. Ardından etkinliğe katılanlar düğün salonunu gezdiler. Katılımcılara ikramların da sunulduğu açılış programı, renkli görüntülere sahne oldu.

 

İşletme hakkında bilgi veren Umut Aras, Mesude Uysal, Aysun Aras ve Aysun Dağ, “Büyük emeklerle bu işletmeyi Fethiye’ye kazandırdık. Tüm yıl açık olan yerimizde düğün, nişan, sünnet ve yemekli toplantılar düzenlenebilecektir. Yazın klimalı, kışın da kapalı bir ortam imkanı sunuyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştular.

 

  

Bakmadan Geçme