Aydem perakende ve Gediz perakende, ilköğretim öğrencilerini 'Enerjinle Gelecek Senin' projesiyle sanal gerçeklik deneyimi ile buluşturuyor

Ege Bölgesinde yaşayan 2.500 ilköğretim öğrencisinin, Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Young Guru Academy (YGA) iş birliği kapsamında, 'Enerjinle Gelecek Senin' sloganıyla çocukların küçük yaştan itibaren enerji tasarrufunu deneyimleyerek öğrenmelerini ve benimsemelerini sağlayacak.

  • 487
Aydem perakende ve Gediz perakende, ilköğretim öğrencilerini 'Enerjinle Gelecek Senin' projesiyle sanal gerçeklik deneyimi ile buluşturuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocukların günlük yaşamlarında enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratarak bilinçlenmelerine katkı sağlanacak bu projeyle yıl içerisinde Ege Bölgesi’nde yaşayan 2.500 çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Proje kapsamında belirlenen okullara YGA iş birliğiyle oluşturulan “Bilim Seansları” kapsamında şirket ve dernek gönüllüleri tarafından “Enerji nasıl üretilir?”, “Evimize nasıl gelir?”, “Enerji verimliliği nedir?”, “Tasarruf yöntemleri nedir?/ Nasıl yapılır?” konularında ön bilgilendirme yapılarak, VR gözlüklerle bu bilgileri öğrencilerin uygulamalı bir şekilde deneyimlemeleri sağlanacak. Öğrenciler, VR gözlükler ile mutfak, salon, ve çocuk odası yaşam alanlarında günlük hayatta gerçekleştirdikleri eylemlerle enerji tasarrufu sağlandığını deneyimleyerek öğrenebilecekler. 

Sürdürülebilir bir gelecek için topluma fayda ve katkı sağlayan projelerin kurumlar tarafından yapılması gerekliliğini vurgulayan Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Serdar Marangoz, “Enerjinle Gelecek Senin” projesiyle çocuklarda küçük yaştan enerji verimliliği bilinci oluşturacaklarını ve bu projeyle çocuklara günlük hayatta uygulayabilecekleri bir deneyim fırsatı sunduklarını belirtti. Young Guru Academy iş birliği ile oluşturulan “Bilim Seansları” kapsamında öğrencilerin bilim setleriyle birlikte farklı bilimsel deneyleri yapabilirken aynı zamanda enerji tasarrufu konusunda farkındalık kazanacaklarını ifade etti.  

Aydem Perakende Hakkında: 
Aydem Perakende, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 2 milyonu aşkın müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur. Aydem Perakende, daimi önceliği olan müşteri memnuniyeti odak noktası doğrultusunda, görevli olduğu bölgelerde serbest olmayan tüketicilere perakende satış sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise ikili anlaşma yolu ile elektrik enerji tedarik hizmeti vermektedir.  Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescil ettiren Aydem Perakende, “Great Place to Work®”Enstitüsü’nün yürüttüğü “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Aydem Perakende, ayrıca Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Özel, Sektör ve Bölge Ödülleri’nde “Ege’nin En İyi İşverenleri’’ kategorisinde 250 ve üstü çalışanı olan şirketler arasında birincilik ödülünü kazandı.
Gediz Perakende Hakkında: 
Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. enerji sektöründe 40 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip, Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji bünyesinde 2013 yılında İzmir ve Manisa illerinin görevli tedarik şirketi olarak kuruldu. Gediz Perakende, İzmir ve Manisa illerinde müşterilerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kalıcı çözümler üreterek 3 milyondan fazla noktada 12 milyondan fazla insana hayat için enerji sağlıyor. Sürdürülebilir gelecek için enerji çözümleri üretme stratejisini kurum kültürüne yayan Gediz Perakende, müşteriyi odağına alan yaklaşımı, modern dünyanın getirdiği yenilikler ve ihtiyaçlardan beslenen hizmetleri ve Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip müşteri ilişkileri merkezleriyle; müşteriler, çalışanları, tedarikçileri ve toplum için değer yaratma amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin enerjisi ve ekonomisi için katma değer yaratan Gediz Perakende; çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürüyle Şubat 2021’de “Great Place to Work Certified” başarısıyla çalışılacak harika bir iş yeri olduğunu tescilledi ve Nisan 2021’de “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasında yer aldı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende Basın İletişimi için
Kurumsal İletişim Müdürlüğü
Kurumsal İletişim Uzmanı – Baran ÖLEKLİ
E-posta: [email protected]
Tel: 0530 100 34 22 

Bakmadan Geçme