Ay Işığı'nın İftar Çadırı'na Yoğun Katılım

Fethiye'de 14 yıl önce kurulan Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı boyunca iftar yemeği etkinliğini bu yıl da Fethiye Şehir Stadı yanında sürdürüyor.

  • 1986
Ay Işığı'nın İftar Çadırı'na Yoğun Katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de 14 yıl önce kurulan Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı boyunca iftar yemeği etkinliğini bu yıl da Fethiye Şehir Stadı yanında sürdürüyor. Dernek Başkanı Burhanettin Tuna ve yönetim kurulu üyelerinin çabaları ile hemen her gün bin-bin 500 kişiye iftar yemeği verilirken; ihtiyaç sahibi pek çok aileye de her akşam sıcak yemek teslim ediliyor.


Fethiye'de Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her gün bin-bin 500 kişiye kazanlarda pişirilen iftar yemeği ikram ediliyor. Fethiye Şehir Stadı yanında kurulan iftar çadırında hayırsever vatandaşların katkıları ile Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri düzenleniyor. Halkın birlik ve beraberliğini hatta yardımlaşmasını da ortaya koyan bu yemeklere yine yoğun katılım oluyor. Kazanlarda pişirilen iftar yemekleri için vatandaşlar zaman zaman uzun kuyruklar oluşturuyor.

''ZENGİN FAKİR ARASINDA KÖPRÜYÜZ''


Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhanettin Tuna, ''Kurulduğu yıldan bu yana zengin ile fakir arasında köprü olmaya devam eden derneğimiz birçok faaliyet gerçekleştiriyor. Ramazan ayındaki iftar çadırımızı bu yıl da oluşturduk'' ifadelerini kullandı.


Tuna; ''Bu faaliyetimizden bir tanesi de Ramazan ayında iftar çadırı kuruyoruz. İftar çadırımıza fakir fukara, yolda kalmış öksüz, yetim yoksul herkes geliyor. Hali vakti yerinde olup da buradaki güzelliği görmek için gelenler de var. Gelip hayır yapmaya vesile olanlar da var. Burada 30 gün boyunca bizimle yemek yiyen gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum Burada bizleri hayra vesile kıldıkları için hem de bize güvenen destek veren, hayırsever vatandaşlarımıza yardımseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayının hayırlar getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde bayrama kavuşmayı, gönül huzuru içerisinde rahat bir bayram yaşamayı temenni ediyorum'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme