Ay, 'Bu ligde favori yok'

Türkiye Basketbol Ligi 12. haftasında oynanan karşılaşmada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, genç oyunculardan kurulu Bandırma Kırmızı'yı 81-78 mağlup etti. Maçın ardından oyuncular ve baş antrenörler karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 932
Ay, 'Bu ligde favori yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol Ligi 12. haftasında oynanan karşılaşmada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, genç oyunculardan kurulu Bandırma Kırmızı’yı 81-78 mağlup etti. Maçın ardından oyuncular ve başantrenörler karşılaşmayı değerlendirdi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Genç ve çok yetenekli bir takıma karşı oynadık. Karşımızda dinamik bir takım vardı. Hafta içi çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Maça da istediğimiz gibi başladık. 9 antrenman ile bu karşılaşmaya hazırlandık” şeklinde ifadeler kullandı.
HEDEF MAÇLARIMIZDAN BİRİSİYDİ 
Bandırma Kırmızı oyuncusu Arda Çete yaptığı açıklamada, “İki takımda çok iyi mücadele etti. Son dakikalarda yaptığımız basit hatalarla maçı kaybettik. Bunun için üzgünüz. Bizim için hedef maçlardan birisiydi. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanıp, galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u tebrik ediyorum” dedi. 
İKİ TAKIM DA KAZANABİLİRDİ 
Bandırma Kırmızı Başantrenörü Ali Yıldırım, “İki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Baştan sona çok iyi bir mücadeleye sahne oldu. Kazanabilecek kadar mücadele ettik iyi de basketbol oynadık. Sonunda basit bir hata ile maçı kaybettik. Genç ve hataya açık bir takımız. Daha çok çalışıp, hatalarımızı azaltacağız. Gelişmekte olan bir takımız, oyuncularımızı daha ileri seviyelere taşımak istiyoruz. Önümüzdeki maçlarda galibiyetimiz devam edecektir.Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u kutluyorum” diye konuştu. 
MÜTHİŞ GALİBİYET 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu Ozan Dilik, “Rakiplerimizin kaybettiği haftada müthiş bir galibiyet aldık. Rakip takımı da kutluyorum. İnanılmaz mücadele ettiler. Taraftarımızın desteği ile bizi burada yenmek çok zor. Sahada 6 kişi oynuyoruz. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 
9 ANTRENMAN YAPTIK 
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Genç ve çok yetenekli bir takıma karşı oynadık. Karşımızda dinamik bir takım vardı. Hafta içi çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Maça da istediğimiz gibi başladık. 9 antrenman ile bu karşılaşmaya hazırlandık. Yoğun antrenmandan dolayı gelen bir yorgunluk da söz konusuydu. Planlarımızda bir sapma yok. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet aldık, bugün kazandık. Ligde bir favori yok, herkes herkesi yenebilir. Bunu bir kez daha gördük. Önümüzdeki maçlar için Bandırma takımına başarılar diliyorum. Biz yine maç maç bakmaya devam edeceğiz. Önümüzde zorlu bir Gemlik deplasmanı var. Orada da kazanmak için son saniyeye kadar elimizden geleni yapacağız. Ligin yarısına geldik. 3 maçımız var. Gemlik’ten döndükten sonra Akhisar ve Yalova ile içeride oynayacağız. Ardından devreye gireceğiz.Bu bizim için bir avantaj.Çünkü harika bir taraftarımız var. Bize moral ve güç veriyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Yanımızda oldukları zaman biz daha güçlü oluyoruz.Her maçımızı kazanmak için oynuyoruz, oynayacağız. Maç ve rakip seçmiyoruz, takım olarak en büyük özelliğimiz bu. Zaman zaman kötü oynasak ya da oyundan düşsek bile kazanmasını biliyoruz. Bugün bunu yansıttıkları için oyuncularıma ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Ay, 'Bu ligde favori yok'
Ay, 'Bu ligde favori yok'
Ay, 'Bu ligde favori yok'
Ay, 'Bu ligde favori yok'

Bakmadan Geçme