AVRUPA ŞAMPİYONU ATLI SEYDİKEMER'DE COŞKU İLE KARŞILANDI

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 67 kiloda Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Süleyman Atlı'ya Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Osmanlı Altını taktı.

  • 905
AVRUPA ŞAMPİYONU ATLI SEYDİKEMER'DE COŞKU İLE KARŞILANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi 67 kiloda temsil eden Fethiyeli güreşçi Süleyman Atlı, final mücadelesinde Rus Muslim Sadulaev ile karşılaşmış ve 8-3 müsabakayı kazanarak altın madalyanın sahibi olmuştu. Seydikemer, Fethiye ve tüm Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatan milli güreşçi Süleyman Atlı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret etti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, belediye binasına gelecek olan Avrupa Şampiyonu Süleyman Atlı’yı kapıda çiçeklerle karşıladı. Süleyman Atlı’ya ziyaretlerde Atlı'nın annesi Zehra Atlı, Babası Ziya Atlı ve dayısı Nuri Karagöz eşlik etti.

“SEYDİKEMER’İ GURURLANDIRDIN”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Başarıların devamını diliyorum. Sen bu bölgeyi, Seydikemer’i gururlandırdın. İnşallah Olimpiyat Şampiyonu olduğunu da görürüz” dedi.

Ziyarette Milli güreşçi Süleyman Atlı, Başkan Yakup Otgöz’ü Ankara’da kamp yaptıkları tesise beklediklerini söyleyerek teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme