ARSLANCA, ''BU BAŞARI HEPİMİZİN''

Yaklaşık 15 ay önce Fethiye'de Aydoğan Arslanca başkanlığında kurulan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye şubesi göstermiş olduğu başarısından dolayı Muğla ilinde ve ilçelerinde kısa sürede kendinden bahsettirmeye başladı.

  • 617
ARSLANCA, ''BU BAŞARI HEPİMİZİN''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en eski ve en köklü derneği olan Türkiye Sakatlar Derneği Muğla’da yeni olmasına rağmen engelliler tarafından Muğla ve ilçelerinde; erişebilirlik ve ulaşılabilirlik başta olmak üzere hak savunuculuğunda tercih edilen dernek olarak engellilerin gönlünü kazandı. 

Muğla da yoğun talep üzerine Türkiye Sakatlar Derneği genel merkezinin talimatıile toplantıve etkinlik düzenlendi. Toplantıya; Fethiye şube başkanı AydoganArslanca, Muğla şubesi temsilcisi Elif Şenol, Bodrum temsilcisi EsmaEzenelkatıldı. Toplantıda konuşma yapan Fethiye şube başkanı AydoganArslanca “Türkiye Sakatlar Derneği olarak  biz büyük bir aileyiz, bizimle beraber  çalışmak isteyen tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı  ve vatandaşlarımızı  bekliyoruz.  Fethiye’de  başlatmış  olduğumuz mücadelemizi Muğla ve ilçelerinde devam ettirmek için elimizden ne geliyorsa, engelli dostlarımızın  yanında olarak gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz.  İnşallah Muğla da dahada büyüyeceğiz.  Bu başarı hepimizin başarısıdır. Başta yönetim kurulu üyelerim ve herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Aydoğan Arslanca  “Türkiye Sakatlar DerneğiGenel Merkez Yönetim kuruluna ve genel başkanımız Şükrü Boyraz’a vermiş olduğumuz bu mücadelede yanımızda olup destek verdikleri  için artıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme