Arslan'dan Öztürk'e Ziyaret

FTSO Tarım Grubu Meclis Üyesi ve Hal Komisyoncular Derneği Başkan Vekili, Muğla Büyükşehir Belediyesi Karaçulha Hali'nde 22 senedir komisyonculuk yapan Kerim Arslan, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'e iade-i ziyarette bulundu. Arslan, Öztürk'e yeni görevinde başarılar diledi. Bir soru üzerine hale yaptığı ziyaretin dert ve dilekleri dinlemek olduğunu söyleyen Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Chp Seydikemer İlçe Başkanı'nın sosyal ve yerel medyadan yaptığı açıklamanın gerçek dışı olduğunu belirterek 'Görevimiz sorunları ve eksiklikleri gidermek. Gerekirse yetkililere iletmektir' dedi.

  • 998
Arslan'dan Öztürk'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO Tarım Grubu Meclis Üyesi ve Hal Komisyoncular Derneği Başkan Vekili, Muğla Büyükşehir Belediyesi Karaçulha Hali’nde 22 senedir komisyonculuk yapan Kerim Arslan, ziyarette yaptığı açıklamada “Geçen günlerde Turgay Başkanımız hale bizi ziyarete geldi. O anda sabah kapıda mal alıyorduk. Kendisiyle görüştük, halimizi gezdirdik. Halimizdeki esnafları ziyaret ettik. Üreticilerimizin dertlerini dinledik. Biz de hem kendisine hayırlı olsun ziyaretine hem de iade-i ziyarete geldik. Başkanımıza yeni görevinde sonsuz başarılar diliyoruz. Ben Turgay Başkanımın Fethiye’de başarılı olacağına inanıyorum. Ondan çok beklentilerimiz var. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ise ziyarete teşekkür ederek “Atanmamızdan kısa biz zaman geçti. Bu arada biz parti binamızda bazen vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Zaman zaman da ziyaretler yapıyoruz. Geçen günlerde halde, esnaflarımızı ve üreticilerimizi ziyaret etme imkanımız oldu. Bir gün öncesi randevu almadan gittim. Ertesi günü sabahın erken saatlerinde gittim, üreticilerin de olduğu saatlerde gitmek istedim. Gittiğimde oradaki esnaflarımız çalışır pozisyondalardı, hem de üreticilerimiz ürünlerini getirmişler satmak üzere orada bekliyorlardı. Bütün esnaflarımızı ve üreticilerimizi dinledik. Bu dönemde, fiyatlardan memnunlardı genel olarak. Biliyorsunuz sıkıntılı bir süreçteyiz virüsten dolayı. Alınan önlemlerden de memnunlardı. Fakat eksikler varsa bunlar nelerdir, görelim, not alalım, bunları gerekli mercilere bakanlıklarımıza iletelim şeklinde ziyarette bulunduk. Başkan vekilimizle birlikte dolaştık esnafları. Bu ziyaretlerimiz esnasında birtakım görüşmelerimiz oldu. Esnaflarımız bundan memnun oldular. Hatta halden bizi çok arayan esnaflarımız da var. Sağolsun Kerim bey de bizi ziyarete gelmişler. Hem iade-i ziyaret hem de hayırlı olsun diye. Çok memnun olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
TEHDİT YOKTU
Öztürk gazetecilerin sorusu üzerine Chp Seydikemer İlçe Başkanı’nın yaptığı bir açıklamada tehditvari sözler kullandığı şeklindeki beyanın kabul edilemez olduğunu ifade ederek “Ben de sosyal ve yerel medyada gördüm bu açıklamayı. Bilmiyorum sayın başkanın amacı nedir, gündeme gelmek mi istiyor? Orada konuşulan konuyla ilgili herhangi bir durum olmadı, bir sıkıntı da yaşanmadı. Bizim herhangi olumsuz bir düşüncemiz olmamıştı. Orada herhangi bir yetkiliyle de görüşmedik, sadece esnaflarımızla ve üreticilerle buluştuk. Onları gözlemledik, istişarelerde bulunduk. Ona teşekkür ediyorum, yorum yapmış. En azından siyasete katkı vermiş diye düşünüyoruz. Ama amacı neydi tam olarak anlamış değilim. Çünkü konuştuğundan da bir şey anlaşılmıyor. Bizim amacımız orada esnafları ve üreticilerimizi ziyaret etmek, eksiklikleri tespit etmek ve bu konuda önlem almaktı. Tehdit yoktu. Belediyelerin yapması gereken önlemler var özellikle korona ile ilgili. Giriş çıkışların kontrol altında olması gerekiyor. Yabancı plakalı tırlarımız var, ihracatımız devam ediyor. Orada ben açıklama yaptım. Mart ve Nisan ayının 15’ine kadar olan dönem içerisinde 8 bin 500 tonluk ihracatımız oldu. Dolayısıyla bunlar yurt dışına gidip gelen tırlar. Giriş çıkışlar kontrol ediliyor ama sağlık açısından daha sık takip edilmesi lazım diye düşünüyorum. Burada bir tehdit söz konusu değildir. Eksiklik var mı onu görmektir. Gerekirse de yetkililere iletmektir. Bizim görevimiz budur. Hatta bir eksiklik olursa biz devreye gireriz yaparız dedik” diye konuştu.
 

Arslan'dan Öztürk'e Ziyaret
Arslan'dan Öztürk'e Ziyaret
Arslan'dan Öztürk'e Ziyaret

Bakmadan Geçme