Apaçilerden duyarlı davranış

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un tribündeki en önemli destekçisi Apaçi taraftar grubu üyeleri, Fethiyespor Store'un kapalı olması nedeniyle kulübün lisanslı ürünlerini semt pazarlarında satarak takıma destek sağlıyorlar.

  • 1746
Apaçilerden duyarlı davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Formadan kupaya, şapkadan havluya birçok ürünü gönüllü olarak semt pazarında satan Apaçi taraftar grubu üyeleri; tüm halkın Fethiyespor’a destek çıkmasını istiyor. Semt pazarlarının yanı sıra kordon boyunda açtıkları stantlarda bu ürünleri satan taraftar grubu üyelerinin duyarlı davranışı, vatandaşlardan takdir görüyor. 

Apaçi Taraftar Grubu Tribün Lideri Muammer Beylem yaptığı açıklamada, “Elimizden geldiğince hiçbir ücret talep etmeden elimizden geldiğince Fethiyespor’a yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi FethiyesporStore’umuz kapanmıştır. Burada bulunan her ürün storedeki ürünlerdir. Bizim buradan hiçbir maddi beklentimiz yok. Buradan elde edilen gelir Fethiyespor’a gidecektir. Halkımızdan takımımıza sahip çıkmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Tolgahan Çoban, “Semt pazarlarımızın yanı sıra kordon boyuna standımızı kuruyoruz. Storemuz kapalı olduğu için bu ürünleri biz satıyoruz. Halkımızdan da yoğun bir talep görüyoruz. Bunun da devamını bekliyoruz. Buradan elde edilen gelir kulübümüze gidiyor. Tüm halkımızı bekliyoruz. Biz burada hiçbir karşılık beklemiyoruz, sevdamız Fethiyespor” dedi. 

Bakmadan Geçme