Anne yapımı pizza ve hamburger

Fethiye'de inşaat ve otomotiv sektöründe hizmet veren Su Grup, bünyesine kattığı Barcelona Hamburger ile değişik bir konseptte hizmet sunuyor. 'Anne ve ev yapımı hamburger, pizza ve sandviç' sloganıyla hizmet sunan işletme paket servis hizmeti de sunuyor. 

  • 1913
Anne yapımı pizza ve hamburger
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye farklı bir anlayış ile hizmet sunan Barcelona Hamburger, misafirlerine ev ve anne yapımı lezzetler sunuyor. Kendine özgü sosları ile fark yaratan işletme; usta ellerin hazırladığı hamburger, pizza ve sandviç sunuyor. Su Grup Yetkilisi Yunus Yelekin, bünyesine yeni kattıkları Barcelona Hamburger ile oldukça iddialı olduklarını dile getirdi. 

Su Grup Yetkilisi Yunus Yelekin yaptığı açıklamada, “Bu işletme geçtiğimiz yıllarda faaliyete başlamıştı. Su Grup İnşaat Otomotiv olarak biz burayı devraldık. Gıda sektörü anlamında bünyemize katılmış oldu. Müşterilerimize tamamen ev ve anne yapımı hamburger, sandviç ve pizza sunuyoruz. Fethiye’nin her yerine paket servisimiz mevcut. Tüm soslarımız orijinal ve bize özgü. Hiçbir şekilde dışarıdan hazır sos kullanmıyoruz. Hepsini doğal yollardan burada yapıyoruz. Mısırlı bir ustamız var ve işinde oldukça iyi birisi. Kendi yemediğimiz hiçbir şeyi satmayacağız. O yönde işimize özen gösteriyoruz. İşimizde oldukça iddialıyız. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. 

Anne yapımı pizza ve hamburger
Anne yapımı pizza ve hamburger

Bakmadan Geçme