'ANALARIN İSYANI HDP ve PKK'YI YENECEK'

Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanlığı HDP binası önünde eylem yapan Diyarbakırlı anneler için destek kampanyası başlatıyor. Pazartesi günü Dispanser mevkii parti binası önünde başlayacak olan destek kapmayası ile ilgili Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi açıklamada bulundu.

  • 1315
'ANALARIN İSYANI HDP ve PKK'YI YENECEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“GENÇ BIRAKMADINIZ; YA CEZAEVİNDE YA TOPRAĞIN ALTINDALAR”

“Annelerin İsyanı Hdp ve Pkk’yı Yenecek” diyen  Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi şöyle konuştu:  “Evlatları HDP/PKK tarafından dağa kaçırılan Diyarbakırlı annelerin feryatlarıyla başlamak istiyorum sözlerime “Oğlumu istiyorum, sadece oğlumu, Başlarım sizin Kürdistan davanıza, Alıştınız insanları dağa göndermeye, Yeter artık yeter, Bizim HDP’ye verecek çocuklarımız yok, Diyarbakır’da genç bırakmadınız; Ya cezaevinde ya toprağın altındalar, Bunlar neyin barışından bahsediyor, Elin çocuğunu Amerikan uşaklığına gönderen sizlersiniz, Çocuğumu verin başka bir şey istemiyorum” . Şiir gibi gelebilir belki ama en acıklı, en dramatik, en insani ve anaç şiirdir bu feryatlar. En haklı, en doğal, en onurlu, en cesur, en yiğit haykırışıdır. Evladına sahip çıkışdır, teröre karşı duruş, emperyalizme ve uşaklarına baş kaldırışıdır. Milletine, bayrağına, vatanına, birliğine, dirliğine sahip çıkmaktır.

 

“TÜM VATANSEVER HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

“Diyarbakır’da büyük bir ateş yanmıştır. Hacire ana ile başlayan bu ateş her gün sayıları giderek artan analarla, babalarla büyümeye devam etmektedir” diyen Selvi; HDP’nin kandırarak dağa kaçırdığı çocukları için yemeden, içmeden günlerdir terör örgütünün siyasal uzantısının Diyarbakır il başkanlığı önünde oturmaktalar. Yaktıkları o ateş 40 yıldır ABD’nin karartmaya çalıştığı hayatlarımıza ışık olmuştur. Gençlerimizi aydınlığa ulaştıracak kılavuz olmuştur. Ülkemize umut olmuştur. O ışığa, o umuda sahip çıkmak için öncü görevinin sorumluluğunda, ilk olarak Diyarbakır’a giden ve ailelere destek olan Vatan Partisi Öncü Kadın örgütümüzün başlattığı ailelere destek eylemlerini tüm Türkiye’ye yaymak ve Diyarbakırlı analarımıza yalnız olmadıklarını söylemek, göstermek amacıyla Vatan Partisi Fethiye İlçe  Başkanlığı olarak 16 Eylül Pazartesi günü Dispanser sokakta, ilçe binamızın önünde açacağımız imza masasına ve saat 12.30’da yapacağımız basın açıklamamıza başta AK Parti, MHP, CHP, İYİP, SP ve diğer partiler olmak üzere tüm kitle örgütlerini, meslek odalarını ve tüm vatansever halkımızı davet ediyoruz.  Unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ,mensuplar ülkesi olamayacağı gibi terör örgütlerine teslim olan bir ülkede olmayacaktır. O ailelere sahip çıkmak vatanın birliğine sahip çıkmaktır. Amasız, fakatsız herkesi ABD’ye ve kuklası HDP-PKK’ya, o analar gibi dimdik, korkusuzca karşı   durmaya çağırıyoruz. 16 Eylül Pazartesi günü başlayarak 7 gün boyunca açık olacak imza masamıza tüm halkımızı davet ediyoruz.  Bu vesileyle  Diyarbakır Kulp ilçesi kırsalında köylü vatandaşlarımızın bulunduğu araca PKK’lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 13 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme