Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı.

  • 360

Sonuçlar ise şu şekilde:
BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 

Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta ilk yarı devam ediyor. İkinci yarı 30 Ocak 2022 tarihinde başlayacak.

SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda 10. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 
Dalaman Bld. G. Spor evinde Seydi Kemer Bld. Spor’a 1-0 maplup oldu. Menteşe Yerküpespor evinde Ortaca Bld. Spor’a 2-1 kaybetti. Dalyanspor ise evinde Marmaris G. Spor A.Ş. ile karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi takım 6-0 kazandı. 
Bu sonuçların ardından Dalyanspor 23 puanla şampiyon oldu. Ortaca Bld. Spor 18 puanla averajla 2. olurken, Seydi Kemer Bld. Spor 3. , Dalaman Bld. G. Spor 16 puanla 4. , Marmaris G. Spor A.Ş. 7 puanla 5. , Menteşe Yerküpespor ise 3 puanla ligi son sırada tamamladı.
1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 12. hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Çamköyspor evinde Yeşilüzümlüspor’a 4-0 mağlup oldu. Günlükbaşıspor evinde F. Gençlik ve Spor Har. ile 2-2 berabere kaldı. Köyceğiz Bld. Spor evinde F.Y. Mahalle K.Spor’u 4-1 mağlup etti. Karaçulhaspor ise evinde Köyceğizsportif’i ağırladı. Ev sahibi takım mücadeleyi 16-5 kazandı.
Bu sonuçların ardından Yeşilüzümlüspor 28 puanla ligde liderliğini sürdürüyor. Karaçulhaspor ise 1 maç eksiği ile 25 puanda 2. sırada bulunuyor. F.Y. Gençlik ve Spor Har. 18 puanla 3. sırada yer alıyor. F.Y. Mahalle K. Spor ise 1 maç eksiği ile 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Günlükbaşıspor 14 puanla averajla 5. , Çamköyspor 6. , Köyceğiz Bld. Spor 13 puanla 7. olurken Köyceğizsportif puansız şekilde son sırada yer alıyor.
Ligin bitmesine 2 hafta kalırken kimin şampiyon olacağı heyecanı ise devam ediyor.

Bakmadan Geçme