Amatör Futbol'da haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde

  • 801
Amatör Futbol'da haftaya bakış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta Muğla takımları  Muğlaspor ve Yatağanspor mücadele ediyor. 5. haftada Muğlaspor Kemalpaşaspor’a konuk oldu. Müsabakayı Muğlaspor 1-0 kaybetti. Bu sonucun ardından Muğlaspor 6 puan ile 6. sırada yer aldı. Yatağanspor evinde Efeler 09 Spor’u konuk etti. Kendi evinde 1-0 mağlup olan Yatağanspor 7 puan ile ligin 5. sırasında yer alıyor.

SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda dördüncü hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarda  Dalyanspor evinde Seydikemer Bld. Spor’u 1-0 yendi. Dalaman Bld. G.Spor Ortaca Bld.Spor ile karşılaştı. Ev sahibi takım mücadeleyi 4-3 kazandı. Menteşe Yerküpespor evinde oynadığı mücadeleyi Marmaris G.Spor’a 1-0 kaybetti. 4.hafta karşılaşmalarının sonunda Dalaman Bld.G.Spor 10 puan ile ligin zirvesinde yer alıyor. Dalyanspor 7 puan ile averajla 2. sırada bulunuyor. Marmaris G.Spor A.Ş. 7 puanla 3. Sırada, Seydikemer Bld.Spor 5 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Ortaca Bld.Spor 4 puanla 5. sırada, ligin son sırasında ise henüz puanı bulunmayan Menteşe Yerküpespor yer alıyor.

1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 5. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta sonu oynanan 5. Hafta karşılaşmalarında  F.Y.Mahalle K.Spor evinde Köyceğiz Bld.Spor’a karşı 5-1’lik farklı bir skorla maçı kazandı. Yeşilüzümlüspor evinde Çamköyspor ile 2-2 berabere aldı. F.Gençlik ve Spor Har. Günlükbaşıspor ile oynadığı maçta evinde 3-3 berabere kaldı. Karaçulhaspor deplasmanda Köyceğizsportif’i 5-0 ile geçti. Bu sonuçlar ardından Karaçulhaspor averaj ile 11 puanla ligin lideri konumuna geçti. Yeşilüzümlüspor averaj ile 11 puanla 2. sıraya geriledi. Günlükbaşıspor 8 puan ile 3. olurken, F.Gençlik ve Spor Har. averaj ile 8 puanla 4. sırada bulunuyor. F.Y.Mahallespor 7 puanla 5. sırada, Çamköyspor 5 puan ile 6. sırada yer alıyor. Köyceğiz Bld.Spor 3 puanla 7. sıradayken Köyceğizsportif puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alıyor.   

Amatör Futbol'da haftaya bakış
Amatör Futbol'da haftaya bakış
Amatör Futbol'da haftaya bakış

Bakmadan Geçme