Altın ve Pırlanta Çadır Günlerine Yoğun İlgi

17-20 Ekim 2019 Atasay altın çadırı kampanyası Fethiye'de de başladı. Altın fiyatlarının gün geçtikçe yükseldiği bu dönem içerisinde Fethiye Atasay binlerce insanın rahat bir nefes almasını sağlayan yeni bir kampanya ortaya koydu.Karlık kuyumculuktakİ Atasay çadır günleri dün başlarken kampanya 20 Ekim Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek.

  • 2727
Altın ve Pırlanta Çadır Günlerine Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarının halihazırdaki ekonomik dengesizlikler içerisinde giderek yükseliyor olması pek çok vatandaşın derin düşüncelere dalmasına sebep oluyordu. Ülke olarak zorlu günlerden geçtiğimiz bu dönem içinde Atasay ortaya koyduğu yeni kampanya ile beraber binlerce kişinin rahat bir nefes almasını sağladı. Atasay Geleneksel çadır günleri kapsamında Fethiye’de de 20 Ekim Pazar günü akşam saatlerine kadar Muğla’da sadece Karlık Kuyumculuğun sunduğu çadır günlerine yoğun ilgi oluyor. Fethiye’de balık pazarı karşısında yer alan çadırda ve altincadir.com adresinde 4 gün boyunca uygulanacak olan kampanya dahilinde birçok ürün uygun fiyatlar üzerinden satışa sunulan binlerce çeşit ürüne ilgi yoğun oldu. Mücevherat ürünlerinin çok yüksek fiyatlar yerine uygun fiyatlar üzerinden satıldığı bu kampanya bünyesinde Atasay Çadır Günlerinin 10. Senesinin şerefine ekstra indirimler de uygulanıyor. İşte Atasay Geleneksel Çadır Günleri kapsamında uygun fiyatlar üzerinden satılacak ürünlerin bazıları ve fiyatları… Altın Anturaj Yüzük 1,9g 14 Ayar Altın 960 TL yerine 399 TL’ye, 8 Ayar Kırmızı Altın 0,04 Ct. Pırlantatan oluşan Elmas Kolye 1580 TL yerine 790 TL, 8 Atar Altı 0,18 G-H Pırlanta Tektaş Yüzük 3090 TL yerine 1490 TL. 
Fethiye Karlık Kuyumculuk Atasay satış danışmanı Barış Kahraman ''5 bin den fazla ürün çeşidimizden müşterilerimiz yararlanabilir. Atasay’ın 10. cu yılının şerefine yapılan bu kampanyaya Muğla ve ilçelerinden olduğu gibi Fethiye’deki müşterilerimizde davet ediyoruz. Bu fırsatlar bir daha yakalanmaz. Fiyatlar oldukça uygun’ ifadelerini kullandı. 
Atasay pırlanta çeşitlerinden yararlanan ve kampanya ya ilgi duyan müşterilerde ‘çeşitler harika. Fiyatlarda gerçekten çok uygun'' diye konuştular.

Bakmadan Geçme