ALİM KARACA - FETHİYE KAVGA İSTEMİYOR -

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye'deki basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu

  • 3653
ALİM KARACA  - FETHİYE KAVGA İSTEMİYOR -
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye'deki basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Boğaziçi Restorandaki kahvaltılı toplantıda seçim süreci ile ilgili bilgiler aktaran CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, ''Fethiye'miz kavga istemiyor, kucaklaşmak istiyor'' ifadelerini kullandı.


CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca'nın düzenlediği kahvaltılı toplantıya CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Muğla eski Milletvekilleri Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan, Ali Cumhur Yaka'nın yanı sıra Fethiye'deki basın mensupları katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantının ardından seçim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunan CHP Belediye Başkan adayı Alim Karaca, partisinin Ankara ve Muğla'da yapılacak aday tanıtım çalışmalarının ardından tempolu bir seçim çalışması yapacaklarını belirtti.

 

''SİYASİ AYRIM YAPMAYACAĞIZ''

Karaca; ''Fethiye'miz kavga istemiyor, kucaklaşmak istiyor'' diyerek, sözlerini şöyle tamamladı: ''Geçen günlerde parti meclisimizin aldığı kararlar doğrultusunda partimizin adayı oldum. İlçe başkanımız, milletvekillerimiz ve partimizde görev yapan kadın, gençlik kollarımızla birlikte hep beraber bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Bu kampanyamız sürecinde sizlerle birlikte ülkemizde yaşayan veya bu bölgeye sonradan gelen burayı benimsemiş insanlara sizler aracılığıyla ulaşmak istiyoruz. Basının önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. 31 Martta Belediye Başkanı olduğumuz takdirde sizlerle birlikte hep beraber güzel projeleri hayata geçireceğiz. Kalan 50 günlük süreç içinde sadece projelerimizi anlatarak, herkesi kucaklayarak seviyeli bir seçim süreci yaşamak istiyoruz. Fethiye'miz artık kavga değil, kucaklaşmak istiyor. Asla bireysel çıkarları düşünmeyeceğiz. Siyasi ayrım yapmadan belediyemizin kapısı herkese açık olacaktır. Fethiye’de yaşayan tüm dostlarımıza sevgimizi ve saygılarımızı sunuyorum''


''FETHİYE'NİN DİNAMİKLERİNİ ZİYARET EDECEĞİZ''
CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da ''31 Mart 2019 yerel seçimleri sürecinde CHP ilçe başkanlığında Alim Karaca adaylığını açıklamış, iktidar yürüyüşü ile seçim sürecini başlatmıştır. CHP Fethiye belediye başkan adayımız Alim Karaca ile birlikte sivil toplum kuruluşlarıyla bir toplantı yapacağız. Yarından itibaren FTSO, Esnaf kefalet, Pazarcılar odası, Fethiye şoförler odası gibi Fethiye’nin dinamikleriyle bir arada olacağız'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme