ALBAN 'İLÇE TEŞKİLATIMIZI KUTLUYORUM'

Fethiye'yi ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban CHP Fethiye İlçe başkanlığını ziyaret etti. CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu tarafından karşılanan Mürsel Alban, ilçe yönetimi ile bir toplantı düzenledi.

  • 1206
ALBAN   'İLÇE TEŞKİLATIMIZI KUTLUYORUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Mürsel Alban “Öncelikle seçim sürecinde başarılı bir şekilde çalışan, halkımızla kucaklaşan ve 25 yıl sonra Fethiye Belediye başkanlığını partimize kazandıran ilçe başkanımızı ve örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Çok başarılı ve güzel bir seçim çalışması gerçekleştirdiler, adayımızın arkasında sonuna kadar durdular ve Fethiye Belediye başkanlığını kazandılar. Tüm ilçe örgütümüze ve partililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Alban  “19 gündür İstanbul Büyük şehir belediye başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için partimizin görevlisi olarak demokrasi nöbetine katıldım. Fethiye ve Muğla’yı olduğu gibi İstanbul’u da sonunda demokrasiye kavuşturduk. Bu güzel çalışmalardan sonra Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na şehit cenazemizde bir saldırı oldu. Çok şükür kendisi iyi ve Fethiye’ye selamlarını gönderdi. Bu hain saldırı sadece genel başkanımız ve partimize yapılmış bir saldırı değil Türk demokrasisine ve halkımıza yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme