Aktüel Magazin Dergisi'nin Mart Ayı Konuğu Leyla Şahbaz

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi'nin 62. sayısında ayın konuğu Güzellik Uzmanı Leyla Şahbaz. Derginin Genel Koordinatörü Ufuk Emek ile birlikte Ley-Zen Güzellik Merkezi'nde keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Leyla Şahbaz ' Hoş, samimi, içten, güzel bir sohbet oldu' ifadelerini kullandı.

  • 1389
Aktüel Magazin Dergisi'nin Mart Ayı Konuğu Leyla Şahbaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SED Medya bünyesinde aylık olarak çıkan Fethiye Aktüel Magazin Dergisi, her ay bir konuk ağırlamaya devam ediyor. Ayın Konuğu köşesinde ve dergi kapağında yer alan konuklar, tanınmamış ve bilinmeyen yönlerini Genel Koordinatör Ufuk Emek’in sorularıyla samimi olarak yanıtlıyor. Derginin Mart sayısında ayın konuğu olarak Güzellik Uzmanı Leyla Şahbaz yer alacak. Şahbaz’ın, bu sayıda aile yaşantısı ve sosyal yönlerini anlatarak sorulara verdiği ilginç ve samimi yanıtlarıyla Fethiye Aktüel Magazin Dergisi’nin okurlarıyla buluşacak. 
Psikolog Ufuk Emek, “Fethiye Aktüel Dergisinin Mart ayı konuğu Leyla Şahbaz… Kendisi Fethiye’de Ley-Zen isimli güzellik merkezini işletiyor. Siyasi kişileri tanıtmaya alıştığım için bu haftanın konuğu bir güzellik merkezi olunca soruları hazırlarken çok zorlandım. Çok güzel bir röportaj oldu. Eminim okuyucularımız beğenecektir” diye konuştu. 
Güzellik Uzmanı Leyla Şahbaz, “Zorlandınız ama vazgeçmediğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Ley-Zen güzellik merkezini 7 yıldır işletiyorum. Genel hizmetlerimiz öncelikli olarak epilasyon ve cilt bakımı, en çok epilasyon üzerine uzmanlık yaptım. Bu iki işlem üzerinden hizmet veriyorum. Fethiye güzel bir yer. İnsanlarımızda çok hoş... Misafirlerimizde verdiğimiz hizmetten gayet memnun. Aktüel dergisi gayet kaliteli ve özgün içerikli bir dergi… Gayet güzel bilgiler veriyor. Bu dergide de yer aldığım için de çok mutluyum. Röportaj yaparken çok zorlandım ama çok güzel bir röportaj olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (ONUR ÇADIR)
 

Bakmadan Geçme