AK PARTİLİLER 15 TEMMUZ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye'de geçtiğimiz günlerde kurulan Fethiye 15 Temmuz Derneğini ziyaret etti.

  • 820
AK PARTİLİLER 15 TEMMUZ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de 15 Temmuz darbe girişimini ve o gece hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanı yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi unutturmamak amacıyla “Fethiye 15 Temmuz Derneği”‘ kuruldu. Derneğin resmi açılışı 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 15.00’da gerçekleşecek. Resmi açılış öncesi AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı ve yönetim kurulu üyeleriFethiye 15 Temmuz Derneğinin kurucu başkanı Harun Balcı’yı ziyaret etti.

Derneği ziyaret eden AK Parti İlçe Başkan Vekili Kovancı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Harun Balcı, “Değerli basın mensubu arkadaşlarımız yaklaşık bir hafta önce derneğimizi faaliyete geçirdik. Bugün Kaymakamlığımızdan ziyaretlere başladık. Bugün de derneğimizin ilk ziyaretçisi Ak Parti Başkan Vekilimiz Sayın Turhan Kovancı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 15 Temmuz’da yapacağımız faaliyetlerle alakalı kendileriyle istişarede bulunacağız. Çünkü biz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Arkadaşlarımızla istişarelerde bulunup o gün ne tür faaliyetler yapabiliriz bunları değerlendireceğiz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Tekrar hoş geldiniz diyorum. Saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme