AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TURGAY ÖZTÜRK, SEZONU DEĞERLENDİRDİ

2 yıl süren pandemi sürecinden sonra sezonu FRT TV mikrofonlarına değerlendiren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, '2 yıldır pandemiden dolayı turizmcilerimiz sıkıntılar yaşadılar. Alt yapı çalışmaları da şehrimize eksi puan yazdı. Tüm olumsuzluklara rağmen sezon iyi geçiyor' şeklinde konuştu.

  • 2207
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TURGAY ÖZTÜRK, SEZONU DEĞERLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZTÜRK, “YETİŞMEYEN ÇALIŞMALAR ŞEHRİMİZE EKSİ PUAN YAZDI”
Yaz sezonunun her şeye rağmen iyi geçtiğini fakat devam eden alt yapı çalışmalarının Fethiye’ye eksi puan yazdığını belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Bayram yoğun olarak geçti. Bayramdan sonra biraz daha düşüş yaşandığını tahmin ediyorum. Tabi ki bir takım şanssızlıklar yaşadık. 2 yıldır pandemiden dolayı turizmcilerimiz sıkıntılar yaşadılar. Alt yapı çalışmaları da şehrimize eksi puan yazdı. Bu günler sıcakların yüksek olduğu zamanlar. Hatta sıcaklardan dolayı tehlikeli günler yaşıyoruz. Bu konuda uyarılar da yapıldı. Sezon başlangıcında Marmaris ve Datça’da yangınlar oldu. Bunlara rağmen güzel bir sezon geçiriyoruz. Özellikle tatil köylerimiz dolu durumda bulunuyor. Küçük otellerimizin de sezonu iyi geçirdiğini düşünüyorum. Merkez bölgesinde alt yapı çalışmalarının gecikmesi, zaman zaman yolların kapatılması da trafik ve otopark açısından sıkıntılar yaşatıyor. Sezon başında da körfezde yaşanan bazı sıkıntılar, özellikle villada kalan misafirlerimizi rahatsız etmiş olabilir. İnşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşanmaz. Çalışmalar biran önce biter ve sezonun geri kalan kısmını kurtarmış oluruz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK, “TRAFİK PROBLEMİ İÇİN BİRAZ DAHA ÖZEN GÖSTERMELİYİZ”
Yaz sezonunda artan trafik hakkında da konuşan Öztürk, “Biz Fethiye’nin yerlileri olarak misafirlerimizin yoğun olduğu zamanlarda biraz daha özenli davranırsak en azından özel araç kullanımımızı azaltıp onlara biraz daha yer açabilir ve katkı sağlayabiliriz. Zaten iki ay sonra Fethiye yeniden bizim. Bu yaz döneminde işletmelerimiz faydalansınlar. Ekonomiyi canlandıralım. Şehrimiz de otopark sorunu var. Bu sorunlara bu güne kadar el atılmadı. Fakat biran önce atılmasını temenni ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme