Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete'den bayram mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

  • 473
Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete'den bayram mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yapan İl Başkanı Kadem Mete, “Bayramlar dargınlıklarımızı bir kenara bırakmak için en önemli günlerdir,” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, mesajında şunları ifade etti.
“Paylaşmanın, huzurun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin ayı olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken Ramazan Bayramı’na ulaşmanın da mutluluğu içerisindeyiz. 
Bu müstesna günün, tüm vatandaşlarımıza, İslâm dünyasına hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini, dünyada akan kanın ve gözyaşının son bulmasına vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 
Ramazan ayı boyunca en güzel örneklerini yaşadığımız yardımlaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik gibi duygularımızın hayatımızın her anına hâkim olması hepimizin dileğidir. 
Mensubu olduğumuz kadim medeniyette kavganın, dargınlığın asla yeri yoktur. Zira Peygamberimiz bir hadis-i şerifinde “Bir kişinin kardeşini üç günden fazla terk edip küs durması helâl değildir,” buyurmuştur. Bayramlar, tüm dargınlıklarımızı bir kenara bırakmak için en önemli günlerdir. 
Bu mübarek günde büyüklerimizin; en kıymetli varlıklarını, evlatlarını, eşlerini, anne veya babalarını vatan uğruna şehadete uğurlayan şehit ailelerimizin; geleceğimiz adına umudumuz olan kıymetli yavrularımızın; görevleri başında olan tüm çalışanlarımızın bayramını gönülden tebrik ediyorum. 
Sevdiklerine kavuşmak üzere yollara dökülen kıymetli vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
Savaşların, hastalıkların, kanın ve gözyaşının olmadığı nice bayramlara ulaşmak duasıyla bayramınızı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 

Bakmadan Geçme