Abdullah Çevrim Toprağa Verildi

A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcularından, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Ankaragücü ile Gaziantepspor kulüplerinde forma giyen ve son yıllarında spor yorumculuğu yapan Pazartesi gecesi vefat eden Abdullah Çevrim, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde toprağa verildi.

  • 4187
Abdullah Çevrim Toprağa Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcularından, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Ankaragücü ile Gaziantepspor kulüplerinde forma giyen ve son yıllarında spor yorumculuğu yapan Pazartesi gecesi vefat eden Abdullah Çevrim, Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde toprağa verildi.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından olan, spor yorumcusu Abdullah Çevrim ikamet ettiği Fethiye'de 18 şubat Pazartesi gecesi 23.45’te  geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında hayatını kaybetti. Çevrim’in çocuklarının İstanbul’da olması nedeniyle bir gün bekletilen cenaze, bugün hastane morgundan alınarak önce evine, daha sonra Yeni Camiye getirildi.  Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fenerbahçe’de Çevrim ile top koşturan Ogün Altıparmak, Aydın Yelken, Fethiyespor ve Fenerbahçeli taraftarlar ile Çevrim’in akrabaları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından konuşma yapan Çevrim’in takım arkadaşı Ogün Altıparmak yaptığı konuşmada, Abdullah Çevrim çok değerli bir insandı. Herkesin Abdullah Çevrim’e hakkını helal etmek için geldi, acı haberi duyunca ben de koşa koşa geldim. Ruhun şad olsun senle iftihar ediyoruz. Seni asla unutmayacağız. Mekanın cennet olsun." dedi. Törenin ardından Çevrim’in naaşı, Taşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Bakmadan Geçme