9 Nolu Meslek Grubu Babadağ Zirvesinde Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Meslek Grupları ile buluşmasına 9 Nolu Oto Kiralama ve Seyahat Acenteleri Meslek Grubu ile devam etti. 13 Eylül Cuma günü yapılan organizasyon Babadağ'da bulunan Zirve Cafe-Restoran'da yapıldı.

  • 767
9 Nolu Meslek Grubu Babadağ Zirvesinde Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirilen organizasyona ilgi oldukça yoğun olarak gerçekleşirken 9 Nolu Oto Kiralama ve Seyahat Acenteleri Meslek Grubu kahvaltısına Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket S. Gürol, Fatih Tufan, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, FTSO Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Kaya, TURSAB Başkanı Özgen Uysal yanı sıra 9 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Ozan Avcı, Başkan Yardımcısı Fikret Koyuncu, Komite Üyeleri Turgut Yıldız, Ertuğrul Gürkan, Levent Uysal ve 9 nolu  Meslek Grubu üyeleri katıldı.

Neşeli bir atmosferde geçen kahvaltıda konuşma yapan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Babadağ’da yapılan çalışmalarda gelinen noktalara değinerek “ Gördüğünüz gibi Babadağ her geçen gün güzelleşmeye ve turizm açısından bir cazibe merkezi haline gelmeye devam ediyor. Fethiye’de yaşayan herkesin bu projeye sahip çıkarak elbirliği ile daha iyi yerlere getirmesi gerekiyor. Biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Babadağ için projeler üretmeye devam ediyoruz. Örneğin Brezilya Rio de Janerio şehrinde bulunan Corcovada dağındaki İsa heykeli gibi bizde Babadağ’ımız için bir motif ve simge arayışı içerisindeyiz. Sizler seyahat acentesi sahipleri olarak Dünyanın birçok şehrine giderek çeşitli bölgeleri geziyorsunuz. Sizlerden ricamız bize bu konuda önerilerinizi sunarak böyle bir simgenin Babadağ’ımıza dolayısıyla Fethiye’mize kazandırılmasına yardımcı olmanızdır” diyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı sözlerini “Odamız tüm kurumlarla dirsek teması çalışmalarına devam etmektedir. Turizm Konseyi ve Fethiye Güç Birliği gibi güçlü ve üretken yapılara sahip oluşumlarımız var. Sizler de dilediğiniz zaman Odamıza gelerek Fethiye’miz ve Odamız üyeleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar konusunda bizlere yön vererek çalışmalarımıza destek olabilirsiniz” diyerek tamamladı.

Kahvaltı organizasyonu daha sonra 9 Nolu Oto Kiralama ve Seyahat Acenteleri Meslek Komite Başkanı ve üyelerinin Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatmaları ile tamamlandı.

 

Bakmadan Geçme